Kenangan diploma..

12:03:00 AM
Assalamualaikum..


Ini lah yang dinamakan kawan..walaupun tak kerap berhubung yang penting ingat selalu...bukan bererti menyepikan diri terus je lupa..tak mesej..tak call..bukan nyerr tak ingat...sentiasa mengingati...sentiasa merindui dan sentiasa dihati...hehehe..

Dah berapa bulan zatie cuti...keje nyerr makan tidur online..tu je la keje nyerr...borink sehh..lagipun memang tak tau nak wat pe...nak keje tapi banyak sangat halangannyerr..tambah plak my mom cam tak kasi je zatie keje...adik zatie yang balik cuti sem tu dapat keje...hurmmm..apa laaa nasib ku ini..sabar je laaa...huhuhu..

Etceli zatie rindukan kawan2 UiTM Machang..lebih2 lagi classmate zatie...rindu nyerr nak belajar balik...nak dok dalam kelas..keluar jalan2 ngan kawan2..rindunye semua tu...bila time degree nanti tak tau lagi dapat tempat sama ke tak..takut ade yang melencong tempat lain...hehehee...



Dua gambar kat atas tu kenangan masa kelas zatie g class trip kat Johor...ada lagi gambar trip kiteorang..banyak sangat..kalau boleh memang nak upload sini..tapi line malam ni cam siput..melambatkan jerr..huhu..best gler kot trip neh...dan zatie rasa antara trip yang paling best dari kelas lain...sebab kelas sendiri kan...hihihi..tapi sememangnya kelas trip kiteorang memang best..enjoy gler kot ditambah plak dengan lecturer pengiringnya iaitu Sir faiez yang memang sporting habis..rasa masa tu dah tak macam lecturer kiteorang...cam abang kiteorang plak...hehehe..rindu sangat masa neh..kenangan paling manis untuk geng D1CS1116C...


Haaa...gambar kat atas tu masa kenduri kawen Sir Faiez...kiteorang tak melepaskan peluang untuk g umah dia...yer laaa...dia dah ikut kiteorang g trip..takkan la kiteorang taknak raikan hari bahagia dia plak kan..



Kat atas tu paling zatie rindu...iena, fatin, anis, nadia dan mimah..kawan2 zatie yang sentiasa ada time susah dan senang...banyak kenangan suka duka kami..rindu sangat kat korang..paling penting rindu nak keluar jalan2 ngan korang..hehehe...tu je la yang zatie tau...hihihi..

Ok laaa...rasa cam dah takde modal..nanti zatie nak cter pasal kawan2 sekolah plak..rasanye tak cter lagi masa kiteorang wat reunion baru ni..hehhe..ok la yerr...bai2..


p/s:: rasa cam otak ni dah beku jerr..huhuhu..




Artikel Terkait

Previous
Next Post »

3 komen

Write komen
Natasha
AUTHOR
July 5, 2012 at 12:21 AM delete

same la kite. now tgh cuti. next two weeks sy da sambung degree plak. ape2pon seronok kn rmai kwn, tp kne tggal sbb masing2 ade hala tuju.. :(

Reply
avatar
cynta ieda
AUTHOR
July 5, 2012 at 12:32 AM delete

sy rindu knngan diploma juga.. :( http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html jemput j0in sini.. banyak hadiah menarik..

Reply
avatar
July 5, 2012 at 12:34 PM delete

tu la..rindu gak.. nnt tlg kim slam kat kawan2 yg kiut tu ye... ;p

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon