Saturday, July 28, 2012

korang pernah tak??

Assalamualaikum. Alahai zatie. Elok2 bukak google nak cari sumtim. Tup2 tak ingat plak nak cari ape. Hadoi. huhuhu..









Mesti korang pernah kan alami benda yang sama cam zatie alami ni??huhu.. Mula2 nak buat sumtim lepas tu korang boleh plak tak ingat nak buat apa sebenarnya. Betol tak??  Tapi biase laa kita ni manusia. Tak sempurna melainkan Dia yang satu. Hurmm.. Sampai sekarang zatie dok pikir apa yang zatie nak search kat google sebenarnya. Rasa tak puas hati pun ada jugak ni. Sakit pale dok pikir.


Ok laa.. tata..

note: ade orang tanye zatie buat sendiri ke header tu? yerr.. zatie buat sendiri header tu tapi doodle tu bukan zatie buat laa. zatie ambik kat blog apit. hehehehe..








8 komen

btol2... sll jd gini gak...

last2 termasok smpai ke blog ni.. hahaha

memang pernah jadi macam tu is tengah cari bahan tup tup member ajak bersembang jarak jauh, (dia berdiri 3 meter dari is), is sembang dengan dia pastu lupa apa tujuan asal kat google. Header zatie tu comey.

haha.. hmpir smue org penh rse kot.. nk buat sumthing, tup tup lupe..

hehe...slalu jgk..tension je bile jd mcm nie

biasa dah tu zatie..biler time gini..yN just BW or FbW jew..

haha betul2...pernha jd juga...sbr ea...muehehe..doodle tuh hery pn dpt tp xamik g..bahahah

hehe betul2.. last gi buka web fb..

aah slalu gak..
salam prkenalan ^^

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon