korang pernah tak??

1:06:00 AM
Assalamualaikum. Alahai zatie. Elok2 bukak google nak cari sumtim. Tup2 tak ingat plak nak cari ape. Hadoi. huhuhu..









Mesti korang pernah kan alami benda yang sama cam zatie alami ni??huhu.. Mula2 nak buat sumtim lepas tu korang boleh plak tak ingat nak buat apa sebenarnya. Betol tak??  Tapi biase laa kita ni manusia. Tak sempurna melainkan Dia yang satu. Hurmm.. Sampai sekarang zatie dok pikir apa yang zatie nak search kat google sebenarnya. Rasa tak puas hati pun ada jugak ni. Sakit pale dok pikir.


Ok laa.. tata..

note: ade orang tanye zatie buat sendiri ke header tu? yerr.. zatie buat sendiri header tu tapi doodle tu bukan zatie buat laa. zatie ambik kat blog apit. hehehehe..








Artikel Terkait

Previous
Next Post »

8 komen

Write komen
July 28, 2012 at 1:11 AM delete

btol2... sll jd gini gak...

last2 termasok smpai ke blog ni.. hahaha

Reply
avatar
July 28, 2012 at 1:18 AM delete

memang pernah jadi macam tu is tengah cari bahan tup tup member ajak bersembang jarak jauh, (dia berdiri 3 meter dari is), is sembang dengan dia pastu lupa apa tujuan asal kat google. Header zatie tu comey.

Reply
avatar
Natasha
AUTHOR
July 28, 2012 at 2:06 AM delete

haha.. hmpir smue org penh rse kot.. nk buat sumthing, tup tup lupe..

Reply
avatar
piko pink
AUTHOR
July 28, 2012 at 2:09 AM delete

hehe...slalu jgk..tension je bile jd mcm nie

Reply
avatar
yN crEATioNs
AUTHOR
July 28, 2012 at 10:17 AM delete

biasa dah tu zatie..biler time gini..yN just BW or FbW jew..

Reply
avatar
hairy
AUTHOR
July 28, 2012 at 10:55 AM delete

haha betul2...pernha jd juga...sbr ea...muehehe..doodle tuh hery pn dpt tp xamik g..bahahah

Reply
avatar
I love Sleep
AUTHOR
July 28, 2012 at 12:26 PM delete

hehe betul2.. last gi buka web fb..

Reply
avatar
nn lylyn
AUTHOR
July 28, 2012 at 2:41 PM delete

aah slalu gak..
salam prkenalan ^^

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon