Wednesday, July 11, 2012

My Girlfriend Is A Gumiho..

Assalamualaikum..wahh...habis dah zatie layan cter neh...hehehe..orang lain dah lama kot layan cter neh..zatie baru nak layan..padahal dah lama cter ni ade dalam laptop zatie..dah berhabuk dah pun..hahaha..



Cter neh memang best..lucu, romantik, sedih, dan fantasi..kawan2 zatie sumer dah layan cter neh..zatie je baru nak layan...layan cter lain dulu..padahal cter ni dah lama kot ade dalam laptop..hihihi..korang nak tahu tak??zatie nangis jugak tengok cter neh..tapi tak sama cam zatie tengok cter Wonderful Life...sosek2 dok nanges..hehehe..

Etceli cter neh pun bukan saja sweet tapi ade babak2 lucu..takde la nak feeling sangat bila tengok tu..tak macam setengah cter lain yang pernah zatie tengok..dengan pelakonnye yang comel dan sweet...auwww..tergoda zatie..hehehe..zatie suka tengok hero dan heroin cter neh..sweet sangat...romantik sangat diorang dalam cter neh...hero dia pun hensem..heroin dia pun lawa...(ngoya meta)hihihi..



Haa..yang kat atas tu la hero dia..Cha Dae Woong ataupun nama dia sebenar Lee Seung Gi..hensem kan??sweet la muka dia..lagi sweet bila dia senyum..ada lesung pipit tu..zatie memang suka tengok orang ade lesung pipit...manis je bila senyum..


Comel tak yang dalam gambar kat atas tu??comel kan??hehehe..ni la heroin dia..Gumiho ataupun nama dia sebenar Shin Min Ah..dia ni pun comel gak bila senyum..ade lesung pipit tu...sweet sangat..memang padan la dia digandingkan dengan Lee Seung Gi tu....

Errmm..ok laa..tak tahu nak tulis apa lagi..etceli nak cter dengan korang je yang zatie suka tengok cter ni..hehehe..ok laaa yerr...tata..


p/s:: rindu nak chating dengan awak cam dulu..hurmmm..




7 komen

waaahhhh....suke citer ni mmg bestt sgt3... hehehe kalau ulang2 pon x boring la...hehe mmg hero ensem pon,...cute miut... heheh

@Anna Wafie hehehe..kan2..best kan cter neh..lagu dia pun best...

memang sweet!
hi zatie, saya follow awak, nanti singgah saya pulak yer ;)

salam..hai..una pn da tgk cite ni..
in fact una memang lebih layan cite2 korea bbanding cite2 lain..hikhik
best kn cite ni..;)

hensem pelakon tuu..ehhehehhe....

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon