Thursday, July 12, 2012

Penat Menunggu..

Assalamualaikum..punyer laa frust menonggeng zatie hari ni...ingatkan tawaran degree untuk UiTM kuar hari ni...tapi bila bukak kat website pagi tadi takde pun..zatie ni punyerr la exited dok tunggu sampai tak tidur pun tadi..hahahaha..tapi last2 takde pun...padahal sumber nye datang dari facebook Dato' Sahol sendiri...adoii..

ni buktinye...hu3

Lepas tu ade sorang senior zatie gtau kuar 14hb ni...dan baru je petang tadi zatie tengok kat twitter Dato' Sahol dia gtau kuar 16hb ni plak..hurmm

dari twitter Dato' Sahol


Tapi yang pastinye esok iaitu 13hb kuar yang keputusan bagi upu..untung la yang mintak upu tu boleh tahu dah esok...kami yang dari UiTM ni terpaksa la menanti dengan penuh kesabaran...zatie dah malas nak pikir lagi...ikut la nak kuar bila pun...huhuhu..ok laaa...buat yang tunggu tawaran upu tu dan akan tahu keputusannya esok..semoga berjaya la yer....orait...tata..



p/s:: terpaksa jadi fasi untuk sekolah rendah..maybe tak dapat nak blogwalking laa untuk esok...huhu




4 comments:

  1. Wahh . mesti berdebar-debar kan ??

    ReplyDelete
  2. sama lah..debar sampai tak jadi debar. haha~

    ReplyDelete
  3. kehekh, bewk bertendang tie. haha.

    ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)