Segmen : Aku, Dia & Blog by Anis.

1:53:00 AM
Assalamualaikum...sebelum tu tolong like gambar header zatie kat sini..tolong yerr..amat memerlukan bantuan dari anda..terima kasih...ok laa...kali ni join segmen dari blog panda..

klik banner..

Sekarang nak jawab soalan ni yerrr...

1) Mengapa buat blog?
    -dulu saja2 je buat blog...tengok orang lain buat blog..so, kite pun nak buat jugak laa...heheehe..


2) Tema blog anda?
    -tema blog saya warna pink..sebab saya suka pink..


3) Siapa inspirasi blog anda?
    -semua rakan blogger adalah blog inspirasi saya..


4) Mengapa url blog anda begitu?
   -url blog saya ni adalah nama panggilan saya digabungkan dengan tahun lahir saya..


5) Saat manis sepanjang berblogging?
   - dapat ramai kenalan blogger..


6) Saat menyedihkan sepanjang berblogging?
   -entry saya pernah kena kutuk...sangat menyedihkan dan menyakitkan..huhuhu..


7) Anugerah blog yang pernah anda menang?
   - belum menang apa2 anugerah lagi..


Orait...siap dah...jangan lupa tau like gambar header zatie kat sini...like tau...hehehe..ok la yerr...tata..





Artikel Terkait

Previous
Next Post »

1 komen:

Write komen

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon