Friday, July 27, 2012

Segmen dari Jiakreatifelt :jom kumpul duit raya

Assalamualaikum. Tak nak cter banyak. Kali ni join segmen lagi dari blog Kak Jia.

klik banner..

Jangan lupa klik kat bawah ni yerrr. Sampai habis loading tau.


Ok. Itu sahaja. Senang je kan. Apa lagi korang. Jom la join segmen yang simple ni sambil membantu tambah duit. Hihihihi.. Kalau korang nak join segmen just tekan je kat banner yang zatie dah tepek tu erkk.

Orait.. Tata....




p/s: terseksa hati dan perasaan..hurmmm..


7 komen

terima kasih sbb joined dear..akk dah klik link ..iklan adik..:]

dear..link yg 1st tuh mcm x bolh jer

@jia kreatifelt ok kak...saya dh tukar yang 1st tu..tq kak..^__^

lawa la header tie. wak diri ko?

#buke baju rayo, sajo2 beli. hiks.
#insyaAllah tie buleh rayuan nnti. aminn :)

hai dear..raihan dah klik dan tunggu smpai habis loading.

jom klik raihan punya pulak.

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/07/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html

Done klik =D

http://cerita-amna.blogspot.com/2012/08/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html

deela joined segmen same jom jalan2!!
http://celahanhati92.blogspot.com/2012/08/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon