Segmen dari Jiakreatifelt :jom kumpul duit raya

5:07:00 PM
Assalamualaikum. Tak nak cter banyak. Kali ni join segmen lagi dari blog Kak Jia.

klik banner..

Jangan lupa klik kat bawah ni yerrr. Sampai habis loading tau.


Ok. Itu sahaja. Senang je kan. Apa lagi korang. Jom la join segmen yang simple ni sambil membantu tambah duit. Hihihihi.. Kalau korang nak join segmen just tekan je kat banner yang zatie dah tepek tu erkk.

Orait.. Tata....




p/s: terseksa hati dan perasaan..hurmmm..


Artikel Terkait

Previous
Next Post »

7 komen

Write komen
July 27, 2012 at 6:06 PM delete

terima kasih sbb joined dear..akk dah klik link ..iklan adik..:]

Reply
avatar
July 27, 2012 at 6:07 PM delete

dear..link yg 1st tuh mcm x bolh jer

Reply
avatar
July 27, 2012 at 6:20 PM delete

@jia kreatifelt ok kak...saya dh tukar yang 1st tu..tq kak..^__^

Reply
avatar
Noraim
AUTHOR
July 28, 2012 at 12:47 AM delete

lawa la header tie. wak diri ko?

#buke baju rayo, sajo2 beli. hiks.
#insyaAllah tie buleh rayuan nnti. aminn :)

Reply
avatar
rAIHan
AUTHOR
July 29, 2012 at 12:36 PM delete

hai dear..raihan dah klik dan tunggu smpai habis loading.

jom klik raihan punya pulak.

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/07/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html

Reply
avatar
HanNah
AUTHOR
August 4, 2012 at 2:42 PM delete

Done klik =D

http://cerita-amna.blogspot.com/2012/08/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html

Reply
avatar
August 4, 2012 at 6:53 PM delete

deela joined segmen same jom jalan2!!
http://celahanhati92.blogspot.com/2012/08/segmen-dari-jiakreatifelt-jom-kumpul.html

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon