Monday, July 2, 2012

Segmen : Jom Like Facebook Fanpage

Assalamualaikum...fisrt segmen yang zatie join di bulan 7 ni..hehehehe...segmen dari blog cik afifah..

klik banner untuk ke segmen..


Bagi korang yang ade facebook fanpage tu boleh la join yerr...jangan lupe jugak yerr like facebook fanpage zatie erkk...kat sini..terima kasih..nak tau syarat2 segmen ni..jom tengok...

syarat-syarat:
  1. Wajib ada Fanpage kt facebook masing2
  2. wajib LIKE fanpage fifah ni -->Gades Pizza *Fifah akn like page korunk blik*
  3. wajib follow blog fifah
  4. wat entry pasal segmen ni , copy banner kt atas n linkkan entry ni
  5. letak link entry yg korunk wat kt ruangan komen di bawah oke


Ok laa..tu je syarat2 nyerr..tak susah pun...apa lagi..jom la join yerrr...ok laa...daaa...



p/s:: debaran kian terasa...huhuhu








Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon