SEGMEN : Misz Mieza Nak Promot Blog Anda!

10:00:00 PM
Assalamualaikum...zatie nak join segmen ni la plak...hehehe..

klik banner...

Tak nak bebel panjang sebab zatie letih sangat hari ni..letih tolong mak ngan ayah berniaga..huhuhu..ok laa Misz Mieza..saya dah buat semua syarat2 awak...oraitt..tata..

tolong like header zatie jugak yerrr...kat sini...TQ..



p/s:: you make me happy...hehehe..^__^




Artikel Terkait

Previous
Next Post »

9 komen

Write komen
Misz Mieza
AUTHOR
July 22, 2012 at 12:27 AM delete

Terima kasih zatie sudi join segmen dari MM.. Esok MM akan keluarkan senarai nama peserta untuk minggu pertama.. Jangan lupa semak k.. ^_~

Dah undi header zatie! ^_^

Reply
avatar
Misz Mieza
AUTHOR
July 22, 2012 at 3:53 PM delete

Hai dear! Senarai peserta mingguan dah keluar.. Sila semak link masing2 ye.. Kalau takde dalam senarai, inform MM balik k..

Mohon Semak : SENARAI PESERTA SEGMEN MINGGU 1

Reply
avatar
iena_gie
AUTHOR
July 22, 2012 at 6:32 PM delete

hai.. dah singgah sini.. jemput ke blog saya pula =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-misz-mieza-nak-promot-blog-anda.html

Reply
avatar
Sue PeLik
AUTHOR
July 23, 2012 at 11:55 AM delete

jenguk dan follow awk dtg dri segmen yang sama :) jemput ke blog
http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-misz-mieza-nak-promot-blog-anda.html

Reply
avatar
Mrs.BuduBilis
AUTHOR
July 24, 2012 at 9:55 AM delete

singgah sini dari segmen yang sama..done follow..

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-misz-mieza-nak-promot-blog-anda.html

Reply
avatar
July 29, 2012 at 11:49 PM delete

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/07/segmen-misz-mieza-nak-promot-blog-anda.html


salam perkenalan :)

dr segmen yg sama dtg bw awk..jom bw n follow back :)

Reply
avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
July 30, 2012 at 10:47 PM delete

Datang dari Zon Permaisuri Chomel
Salam kenal..
Jom join Hanif Blog Bloglist
Hanif blog bloglist
Salam kenal….dan I follow sekali
Tolong komen setelah letakkan bloglist…Thanks

Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Every week saya datang melawat tapi dengan syarat always updated blog..hahahha

Reply
avatar
lokman
AUTHOR
August 2, 2012 at 1:17 PM delete

Assalamualaikum, datang ke sini dari segmen yg sama.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-misz-mieza-nak-promot-blog-anda.html

anda juga dijemput untuk join segmen pertama saya.. ^_^. sokongan daripada anda saya ucapkan ribuan terima kasih.

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

Reply
avatar
Diaz
AUTHOR
August 5, 2012 at 5:05 AM delete

slmt pg
dr segmen yg sma http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/07/segmen-misz-mieza-nak-promot-blog-anda.html
jemput lh k blog sya :)

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon