Monday, July 9, 2012

Sempurnakan Hidup Saya..

Assalamualaikum..korang nak tengok sumtim yang menarik tak??tengok sini dan sini dulu erkk...hehhe



Saya tahu saya bukan lah seorang manusia yang sempurna..saya punya banyak kekurangan dalam diri..tapi, saya perlukan seseorang untuk buat diri saya sempurna...bolehkah awak sempurnakan hidup saya??

Cewahhh...ayat zatie malam neh jiwang molep kan....hehehe...mood memang tengah jiwang pun...hihihi..setiap manusia kat muka bumi ni tiada yang sempurna melainkan Dia iaitu Allah yang satu..hanya Dia yang sempurna...kita sebagai manusia mempunyai banyak kelemahannya...oleh itu..Allah menciptakan setiap makhluknya berpasangan untuk saling melengkapi antara satu sama lain..seperti lelaki ade pasangannya iaitu perempuan..

Pabila dua insan yang berlainan jantina hidup bersama mereka akan saling melengkapi setiap kelemahan dan kekurangan yang ada dalam diri masing2..setiap insan telah ditetapkan jodoh masing2...sebagai manusia kita haruslah sabar menanti..cepat atau lambat pasti kita akan ditemukan juga dengan jodoh kita...

Awak, saya tahu..saya bukan lah seorang perempuan yang sempurna..saya punya banyak kelemahan dan saya juga ade kekurangan pada diri saya ni..saya tak kisah siapa awak...tapi yang penting pada saya, awak dapat terima saya apa adanya saya..awak dapat terima setiap kekurangan dan kelemahan pada diri saya ni..awak dapat bimbing saya..tu yang penting...yang lain saya tak kisah..rupa pangkat dan kedudukan tu hanya sementara..saya cuma inginkan awak sempurnakan hidup saya..itu sahaja..hurmm...andai jodoh tu ada antara kita..Insyaallah..kita akan disatukan juga satu hari nanti..saya akan setia menanti...

Ok laa...cukuplah dulu erkk..lagipun sejak akhir2 neh zatie selalu share pasal jodoh dan kawen kat facebook..dan zatie tahu ade yang tak berapa suka tentang apa yang zatie share tu..tapi biar laa...tak semestinya kita share tu kita yang gatal nak kawen kan??kita share tu untuk pengetahuan semua orang..ok la yerr...chow dulu..tata...


p/s:: tengah layan cter korea...My Girlfriend Is A Gumiho...hihihi..




2 comments:

  1. http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/contest-like-post-win-rm600.html jempu join sini dear...esokk tamatt...cepatt..

    ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)