Tuesday, August 21, 2012

Hadiah dah sampai.

Assalamualaikum. Selamat Hari Raya rakan2 blogger yang zatie sayangi. Hari ni dah masuk hari ketiga kita beraya. Macam mana raya korang tahun ni? Best tak? Raya zatie tahun biasa2 jerr. Hepy jugak. Hari ni paling best sebab zatie dapat beraya dengan kawan2 sekolah zatie dulu. Memang hepy la kiteorang bila jumpa. Tapi zatie bukan nak citer pasal zatie beraya dengan kawan2. Yang tu nanti zatie citer plak. Hihihi.. Zatie nak citer kat korang yang hadiah zatie dah sampai. Baru sampai pagi tadi. Hadiah ni adalah dari cik zati. Pada bulan lepas zatie ada join satu contest ni. Tengok sini kalau nak tahu contest mana. Hehehe. Korang nak tahu hadiah ape?? zatie dapat perfume. Sakan la zatie bila dapat perfume baru. Hehehehe.





ni la perfumenyerrr..


So, zatie nak ucapkan terima kasih pada cik zati kerana bagi hadiah ni. Terharu sangat. Ni la kali pertama menang contest. Huhuhu.

Ok laaa.. Zatie nak chow dulu. Sakit hati dengan line internet.. Lembap gler. Huhuhu.. Ok. tata.





p/s:: berjayakah aku untuk sambung degree??hurmm..=__=




4 komen

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon