Masihkah ada peluang??

8:49:00 PM
Assalamualaikum. Sebelum zatie memulakan sesi luahan hati dan perasaan. Zatie nak ucapkan terima kasih kat Raihan sebab buatkan button badge ni untuk zatie. Sangat menghargainya. Comel sangat.

ni la button badge nyerr.. cumel kan??


Hurmmm. Zatie rasa sedih laa. Rasa takut pun ada jugak ni. Zatie nak sangat sambung degree. Tapi masihkah ada peluang untuk zatie sambung degree kat UiTM? Zatie still lagi nak belajar. Walaupun ramai yang bagi harapan kat zatie yang zatie akan berjaya rayuan tu namun zatie tetap rasa tak sedap duduk. Zatie takut harapan dan impian zatie nanti akan hancur. Zatie takut zatie akan rasa kecewa yang teramat sangat. Bukan sekali zatie gagal. Tapi dah banyak kali. Dah banyak kali zatie jatuh dan saat kejatuhan tu hanya airmata menjadi saksinya. Namun zatie tak mudah mengalah. Zatie cuba untuk kuatkan semangat dengan bangkit semula dan usaha lagi.

Sejujurnya. Zatie rasa jeles sangat tengok kawan2 diploma dapat sambung degree. Zatie pun nak jugak!!! Jeles sangat. hurmmm..

Zatie sedar semua ni ujian dariNya. Dia takkan uji zatie kalau zatie memang tak mampu nak hadapinya. Tapi zatie bukan la kuat sangat. Zatie kenal diri zatie camner. hurmmm..

Ya Allah. Kuatkanlah aku untuk hadapi semua ni...



p/s: awak memang tak peduli pasal saya..T__T





Artikel Terkait

Previous
Next Post »

8 komen

Write komen
haz
AUTHOR
August 2, 2012 at 9:24 PM delete

insyaAllah.. dengan izin Allah zatie akan dapatnye sambung blajar =)

Reply
avatar
I love Sleep
AUTHOR
August 2, 2012 at 9:25 PM delete

oh sebelum ni pmohonan zati dtolak ke?? tapi klu student uitm nk masuk ke uitm xkn jadi mslh kn..

Reply
avatar
August 2, 2012 at 9:30 PM delete

@I love Sleep yerr..permohonan zatie ditolak..zatie mmg dr diploma uitm pun..ermm..hrp2 cmtu laa..huhu

Reply
avatar
August 2, 2012 at 9:49 PM delete

setiap suatu yang terjadi pasti ada hikmahnya..sabar dan sentiasa berdoa..insyaAllah masih ada peluang..^_^

Reply
avatar
Maiyah
AUTHOR
August 3, 2012 at 12:08 AM delete

salam kenal

mknanya ada peluang lain
utk adik.. rancangan Allah kan
yg terbaik so sabar ya ;)

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
August 3, 2012 at 11:22 AM delete

insyallah..banyakkan berdoa ye zati..semoga zati dpt smbung degree..dya pun buat rayuan..harap2 dpt sambung degree juga.hihi

Reply
avatar
Noraim
AUTHOR
August 3, 2012 at 4:50 PM delete

insyaAllah, jgn putus asa tie :)

Reply
avatar
August 3, 2012 at 10:25 PM delete

hi! salam perkenalan. dtg dari ANZULNA'S HOME! Baca2 entry awak. jom g blog saya meh..

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon