Thursday, August 2, 2012

Masihkah ada peluang??

Assalamualaikum. Sebelum zatie memulakan sesi luahan hati dan perasaan. Zatie nak ucapkan terima kasih kat Raihan sebab buatkan button badge ni untuk zatie. Sangat menghargainya. Comel sangat.

ni la button badge nyerr.. cumel kan??


Hurmmm. Zatie rasa sedih laa. Rasa takut pun ada jugak ni. Zatie nak sangat sambung degree. Tapi masihkah ada peluang untuk zatie sambung degree kat UiTM? Zatie still lagi nak belajar. Walaupun ramai yang bagi harapan kat zatie yang zatie akan berjaya rayuan tu namun zatie tetap rasa tak sedap duduk. Zatie takut harapan dan impian zatie nanti akan hancur. Zatie takut zatie akan rasa kecewa yang teramat sangat. Bukan sekali zatie gagal. Tapi dah banyak kali. Dah banyak kali zatie jatuh dan saat kejatuhan tu hanya airmata menjadi saksinya. Namun zatie tak mudah mengalah. Zatie cuba untuk kuatkan semangat dengan bangkit semula dan usaha lagi.

Sejujurnya. Zatie rasa jeles sangat tengok kawan2 diploma dapat sambung degree. Zatie pun nak jugak!!! Jeles sangat. hurmmm..

Zatie sedar semua ni ujian dariNya. Dia takkan uji zatie kalau zatie memang tak mampu nak hadapinya. Tapi zatie bukan la kuat sangat. Zatie kenal diri zatie camner. hurmmm..

Ya Allah. Kuatkanlah aku untuk hadapi semua ni...



p/s: awak memang tak peduli pasal saya..T__T





8 komen

insyaAllah.. dengan izin Allah zatie akan dapatnye sambung blajar =)

oh sebelum ni pmohonan zati dtolak ke?? tapi klu student uitm nk masuk ke uitm xkn jadi mslh kn..

@I love Sleep yerr..permohonan zatie ditolak..zatie mmg dr diploma uitm pun..ermm..hrp2 cmtu laa..huhu

setiap suatu yang terjadi pasti ada hikmahnya..sabar dan sentiasa berdoa..insyaAllah masih ada peluang..^_^

salam kenal

mknanya ada peluang lain
utk adik.. rancangan Allah kan
yg terbaik so sabar ya ;)

insyallah..banyakkan berdoa ye zati..semoga zati dpt smbung degree..dya pun buat rayuan..harap2 dpt sambung degree juga.hihi

insyaAllah, jgn putus asa tie :)

hi! salam perkenalan. dtg dari ANZULNA'S HOME! Baca2 entry awak. jom g blog saya meh..

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon