Tuesday, August 14, 2012

Segmen di mana anda beraya pada tahun ini bersama phat corner

Assalamualaikum. Kali ni zatie telah di tag oleh ex classmate zatie. Ex ke?? Hurmm. InsyaAllah kalau ade boleh jadi classmate lagi. Hihihi. Orang tu ialah cik Noraim. Terima kasih yerr Aim tag kite. Huhuhu. Now, saya join segmen ni.

klik banner.

 Tahun ni zatie beraya kat Kelantan iaitu Tanah Merah. Seperti tahun2 sebelum ni. Tanah Merah la tempat zatie beraya sebab zatie takde kampung cam orang lain. Kat Tanah Merah ni la kampung zatie. Nenek dengan atok pun dok Tanah Merah gak. 5 minit je dari rumah zatie. Dekat sangat la kan. Tu keluarga belah ayah. Belah mak zatie plak takde atok nenek dah. Kalau ada pun mak saudara. Tu pun dok Tanah Merah jugak. Lebih kurang 10 minit je dari rumah. Kiteorang dok tak jauh pun. Dekat je. Selalunyerr kalau raya puasa Zatie beraya kat keluarga belah mak dulu. Bila kat tengah hari sikit baru kiteorang pergi beraya kat keluarga belah ayah plak. Lepas raya pertama plak baru keluar beraya luar kawasan Tanah Merah. Tu pun kalau pergi la. Pergi beraya kat rumah saudara-mara. Selalunya Pasir Puteh la tak pun kiteorang pergi Terengganu. tengok keadaan jugak la nak pergi pun. Tapi dah lama tak pergi beraya kat sana. Tahun ni tak tahu la camne. Tambah plak atok Zatie kurang sihat.

Ok la. tu je laa citer zatie. Korang nak join? Klik banner kat atas tu erkk...

Zatie tag Cci, Aisyah Humaira' dan Sha Saperi

Ok... tata.






5 komen

Tq join segmen..baru nk dtg umah tp jauh la plak jarak kita hehe..n9 ngan kelate mahu 8 9 jam perjalanan tu hehe..anyway selamat berpuasa & selamat hari raya ;-)

tq tag... x sempat nk join... cci balik kg.. ^_^

salam perkenalan...wah ada segmen..sy pun nak join...

dekat je umh ngn kampung..hhihi

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon