Wednesday, August 8, 2012

Segmen "Syoknya Blogwalking bersama Aisyah Humaira'"

Assalamualaikum. Join segmen dari blog Aisyah Humaira.

klik banner

Siap sudah.. Kalau nak join jugak boleh klik kat banner tu yerr. Tarikh segmen ialah 08/08/2012 - 12/08/2012.

32 komen

Hai, kita join segmen yg sama.. sy dh follow blog awk, jgn lupa follow balik ye

http://cahayacintasejatii.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

SENARAI PESERTA TELAH DIUPDATE!
BOLEH BLOGWALKING UNTUK HARI INI :)
AKAN DATANG MUNGKIN PESERTA BERTAMBAH DAN ANDA MASIH BERPELUANG UNTUK JADI TOP REFERRAL!

JOM BW + FOLLOW MEREKA DI >> http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-sbbah.html

Salam..taqie singgah dari Segmen yg Sama..:)
Jom g Blogwalking kat kwn2 lain..:)
Jom jalan2 kat Blog taqie sama..:)

http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

Assalamualaikum, is buat kunjungan dari segmen yang sama,
is dah follow sini, dijemput ke blog is jika tidak keberatan.

Selamat berpuasa dan selamat bersegmen.

http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

Salam,datang dari segmen yang sama..follow awak sama ^^

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/segmensyoknya-blogwalking-bersama.html

dari segmen yg sama..sy org ke2 yg join..ukhuwah fillah..nice blog maa..jeloz sy...heheh..dah follow awk..jom jengahn follow Laman Instinct De Hearty sy..alaa simple2 jer..xgempak mane..

http://aliff-aufa.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

syukran

haii sy dari segmen yg same :) Jom bw ! sy da follow awk :D

http://miechalovechocolate.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

Assalamualaikum... cloaking..cloaking... blogwalking bermula... bersedia lah anda. is sudah datang...

http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

datang dari segmen yang sama

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

dia dtg ngan lenggang lenggoknye... Hehehe blogwalking di sini... ^_^
http://www.jderella.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

Salam perkenalan.

Singgah dr segmen yg sama.
sudi lah menjengah ke blog nadia.

http://misshongki.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

salam..ziarah cney..datang dari segmen yg sama..=)

http://nurhafizahshaffril.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

Salam.. dtg dari segmen yg sama :)
follow me back ! :)

http://iraliana-sajasukasuka.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

salam ukhuwah..

datang dari segmen yg sama=)
sudi lah menjengah ke blog hani.

http://semanisgulagulakapas.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

Salam.. :D dari segmen yang sama ^^
Kalau sudi, jemput datang ke tempat aku juga :D

http://www.khaiangel.com/2012/08/my-story-segmen-syoknya-blogwalking.html#comment-form

Salam ukhwah. Singgah dri segmen sama & follow awk trs. Sudi2 melawat sy ekkk ... xD
http://atiqawahid.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html


Salam Perkenalan..dr segmen yg sama
BW sini :)

salam ramadhan..=)
husna dari segmen yg sama singgah sini..

jemput singgah!=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

Done follow , singgah laa blog finiey ye ? :)


http://luahanhatisifiniey.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

hye ...~ Ira dri segmen y sme ... klo sudi jum ke blog Ira ... da usha blog Ira 2, follow la skali k :)

Assalamualaikum
jemputlah dtg blog sy kalau sudi yea. Terima kasih :D

http://nurulfadhilatulnabilah.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

Assalamualaikum :)
perhatian untuk anda !

http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/perhatian-kepada-peserta-segmen-sbbah.html

selamat berblogwalking :)

Datang dari segmen yang same.. Dah follow sini, follow la saya balik

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

Datang dari segmen yang same.. Dah follow sini, follow la saya balik

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

salam ramadhan sha singgah dr segmen yg sama..jom kena ngn sha..trus follow ya..http://opzzpinky.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

dah follow kamu :)

salam ramadhan ..follow sini #473 mai jenguk dari segmen http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

Salam Ramadhan...
datang dari segmen ne juga...
meh ke blog :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

haii ! done follow n BW here.
dtg dari segmen yang same. come visit my blog.
http://zuhayrazack.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

salam , hai . datang dari segmen yang same .
tira yang bertudung hijau :)
kebetulan datang ni nak jemput join GA ni :)
memerlukan peserta lelaki dan perempuan yang lebih

http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway.html

SEGMEN SUDAH PUN TAMAT !
TERIMA KASIH KERANA JOIN :)
HAPPY BLOGGING !
PASTIKAN ANDA TERJAH SEMUA YE :) HEHE :D

http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/segmen-sbbah-tamat.html

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon