Segmen "Syoknya Blogwalking bersama Aisyah Humaira'"

by - 2:52:00 PM

Assalamualaikum. Join segmen dari blog Aisyah Humaira.

klik banner

Siap sudah.. Kalau nak join jugak boleh klik kat banner tu yerr. Tarikh segmen ialah 08/08/2012 - 12/08/2012.

You May Also Like

32 komen

  1. Hai, kita join segmen yg sama.. sy dh follow blog awk, jgn lupa follow balik ye

    http://cahayacintasejatii.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  2. SENARAI PESERTA TELAH DIUPDATE!
    BOLEH BLOGWALKING UNTUK HARI INI :)
    AKAN DATANG MUNGKIN PESERTA BERTAMBAH DAN ANDA MASIH BERPELUANG UNTUK JADI TOP REFERRAL!

    JOM BW + FOLLOW MEREKA DI >> http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-sbbah.html

    ReplyDelete
  3. Salam..taqie singgah dari Segmen yg Sama..:)
    Jom g Blogwalking kat kwn2 lain..:)
    Jom jalan2 kat Blog taqie sama..:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, is buat kunjungan dari segmen yang sama,
    is dah follow sini, dijemput ke blog is jika tidak keberatan.

    Selamat berpuasa dan selamat bersegmen.

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  5. segmen yang sama..

    selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  6. Salam,datang dari segmen yang sama..follow awak sama ^^

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/segmensyoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama..sy org ke2 yg join..ukhuwah fillah..nice blog maa..jeloz sy...heheh..dah follow awk..jom jengahn follow Laman Instinct De Hearty sy..alaa simple2 jer..xgempak mane..

    http://aliff-aufa.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    syukran

    ReplyDelete
  8. haii sy dari segmen yg same :) Jom bw ! sy da follow awk :D

    http://miechalovechocolate.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum... cloaking..cloaking... blogwalking bermula... bersedia lah anda. is sudah datang...

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen yang sama

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  11. dia dtg ngan lenggang lenggoknye... Hehehe blogwalking di sini... ^_^
    http://www.jderella.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan.

    Singgah dr segmen yg sama.
    sudi lah menjengah ke blog nadia.

    http://misshongki.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  13. salam..ziarah cney..datang dari segmen yg sama..=)

    http://nurhafizahshaffril.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  14. Salam.. dtg dari segmen yg sama :)
    follow me back ! :)

    http://iraliana-sajasukasuka.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  15. salam ukhuwah..

    datang dari segmen yg sama=)
    sudi lah menjengah ke blog hani.

    http://semanisgulagulakapas.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  16. Salam.. :D dari segmen yang sama ^^
    Kalau sudi, jemput datang ke tempat aku juga :D

    http://www.khaiangel.com/2012/08/my-story-segmen-syoknya-blogwalking.html#comment-form

    ReplyDelete
  17. Salam ukhwah. Singgah dri segmen sama & follow awk trs. Sudi2 melawat sy ekkk ... xD
    http://atiqawahid.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  18. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html


    Salam Perkenalan..dr segmen yg sama
    BW sini :)

    ReplyDelete
  19. salam ramadhan..=)
    husna dari segmen yg sama singgah sini..

    jemput singgah!=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  20. Done follow , singgah laa blog finiey ye ? :)


    http://luahanhatisifiniey.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  21. hye ...~ Ira dri segmen y sme ... klo sudi jum ke blog Ira ... da usha blog Ira 2, follow la skali k :)

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum
    jemputlah dtg blog sy kalau sudi yea. Terima kasih :D

    http://nurulfadhilatulnabilah.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum :)
    perhatian untuk anda !

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/perhatian-kepada-peserta-segmen-sbbah.html

    selamat berblogwalking :)

    ReplyDelete
  24. Datang dari segmen yang same.. Dah follow sini, follow la saya balik

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  25. Datang dari segmen yang same.. Dah follow sini, follow la saya balik

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  26. salam ramadhan sha singgah dr segmen yg sama..jom kena ngn sha..trus follow ya..http://opzzpinky.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    dah follow kamu :)

    ReplyDelete
  27. salam ramadhan ..follow sini #473 mai jenguk dari segmen http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  28. Salam Ramadhan...
    datang dari segmen ne juga...
    meh ke blog :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  29. haii ! done follow n BW here.
    dtg dari segmen yang same. come visit my blog.
    http://zuhayrazack.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  30. salam , hai . datang dari segmen yang same .
    tira yang bertudung hijau :)
    kebetulan datang ni nak jemput join GA ni :)
    memerlukan peserta lelaki dan perempuan yang lebih

    http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway.html

    ReplyDelete
  31. SEGMEN SUDAH PUN TAMAT !
    TERIMA KASIH KERANA JOIN :)
    HAPPY BLOGGING !
    PASTIKAN ANDA TERJAH SEMUA YE :) HEHE :D

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/segmen-sbbah-tamat.html

    ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)