Friday, August 24, 2012

Segment Heartbook : #2

Assalamualaikum. Berapa hari dah tak tulis kat blog comot ni. Tak sempat nak update. Sibuk beraya. Hihihi. Tak nak cakap banyak. Nak gitau kali ni zatie join segmen.


klik banner

Apa perkara yang paling best bila tibanya Hari Raya.. Korang nak tahu? Hehehe. Meh zatie nak citer.
Perkara paling best bila tiba hari raya mestila berkumpul bersama keluarga dan saudara-mara yang terdekat. Maksud yang terdekat tu bukan kat tepi rumah tapi seperti atok, nenek, mak saudara, bapa saudara dan jugak sepupu2.. Musim raya ni la kita mengeratkan lagi hubungan kekeluargaan yang selama ni jauh. Maklumlah dok jauh2 semuanya. Nak jumpa pun susah. Musim raya camni jugak soalan2 femes akan selalu zatie dapat. Belajar kat mana? Ambik course apa? Lagi lucunyer ada yang kata zatie ni adik. Padahalnya zatie ni anak sulung. Ada yang siap tanya zatie ni tingkatan berapa. Hahaha. Perasan muda jap. Padahal zatie ni dah habis diploma pun. Ada jugak yang tanya zatie ni form berapa. Hadoi. Nampak muda kot zatie ni. Hihihi. Selain dari tu jugak paling best bila dapat beraya dengan kawan2 lama. Zatie dengan kawan2 lama kiteorang mesti akan jumpa bila musim raya. Kiteorang akan berkumpul kat rumah salah seorang dari geng kiteorang. Boleh dikatakan itulah acara tahunan kiteorang bila musim raya. Tak jumpa memang tak sah laa. Mesti kiteorang akan plan jugak untuk jumpa. Duit raya? Duit raya tu masa zaman budak2 dulu seronok la. Bila dah besar ni lain la sikit. Bukan tak dapat. Dapat lagi tau duit raya. Bukan makin sikit tapi makin banyak. Hihihi. Orang bagi kita ambik je laa..

Ok laa. Tu sahaja cerita zatie untuk segmen ni. Chow dulu. Tata.








5 komen

good luck.. ^_^ manerik citer dia..yg best tu.. kembang le tu org puji dia masih sklh menegah.. :P

Salam Lebaran. Alhamdulillah Abe sempat singgah & akan menjadi Sahabat Setia Blog ni, InsyaAllah... Abe singgah dari Blog Abe: www.queachmad.com

Abe masih baru lagi dalam Dunia Maya ni, harap jasabaik untuk support Abe, kita sama2 bantu membantu. Kalau tak keberatan, mohon pautkan Blog Abe di sini supaya dapat kita sama2 dapat MEMERIAHKAN DUNIA MAYA NI... Blog ini dah Abe pautkan di Blog Abe (Sahabat Que). Terima Kasih, Jasamu Dikenang... Jika ada rezeki Blog Abe dipautkan ke Bloglist, harap dapat maklumkan pada Abe tentangnya, InsyaAllah..

singgah dr segmn yg sama

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segment-heartbook-2.html

Untuk la makin besar makin banyak dpt duit raya...hehe

tq for joining yaww :)
**maaf lambat update even dah berhari2 tamat segment..hehe..

boleh tengok update terkini di sini :
http://n-mcd.blogspot.com/2012/09/finally-updated.html

dan
boleh check blog list kita yang baru..
ada blog awak tak ? ...

hi .

singgah dan follow sini , dari segmen yang sama .

selamat berblogging .

^^

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon