Sunday, September 2, 2012

Drama Adama & Hawa

Assalamualaikum. Dah berapa hari tak update blog. Berhabuk dah kot blog zatie ni. Nak kata takde masa zatie ni online sokmo. Hehehe. Cuma malas nak ringan kan jari ni nak taip kat blog tambah plak takde idea nak taip. Huhuhu. Etceli sekarang ni zatie tengah sibuk uruskan hal2 untuk masuk belajar balik. Tak lama dah. Minggu depan dah zatie nak masuk belajar balik dan mulakan hidup baru sebagai seorang pelajar ijazah. Rasa cam tak caye pun ada yang zatie ni dah masuk alam ijazah. Rasa cam baru habis SPM. Hihihi. Perasan la kau wahai cik zatie. Hahaha. Ok. Tak nak bebel panjang. Korang dah baca novel Adam dan Hawa karya Aisya Sofea tu? Mesti dah baca kan? Agak2 nyerr dah banyak kali khatam kot. Hehehe. Mesti korang sekarang ni jugak tengah follow citer Adam dan Hawa ni kan? Sama la zatie pun. Tengah follow citer ni jugak. Hehehe..




Zatie tak pernah baca pun novel Adam dan Hawa ni. Tapi zatie tahu la sikit2 pasal novel ni. Best citer ni. Zatie memang follow la citer ni. Tapi zatie download jerr. Nak tengok kat umah takde Astro Mustika HD bukan setakat astro la TV pun takde. Hahaha. Etceli tv umah zatie rosak dan ayah zatie malas nak baiki. Sebab tu la sampai sekarang umah zatie takde tv. Kalau nak tengok citer tengok kat laptop je laaa.. Melalut panjang dah zatie ni. Maap yerrr korang. Hehehe. Amacam bagi korang. Best tak citer ni? Mesti la best kan. Tambah plak hero malaya yang berlakon. Aaron Aziz tu. Abang hensem yang berlakon. Mau nyer tak best citer ni. Tambah plak watak Adam Mukhriz ni seorang lelaki PLAYBOY. Errrr.. Tiba2 plak jadi emo. Hehehe.

Rasa meluat pun ada dengan Adam Mukhriz ni. Buaya kot. Tapi nasib baik hensem. Hahhaa. Nape erkkk? Asal lelaki hensem jerr mesti playboy. Hurmmm. Terlebih laku. Gitu la jadi nyerrr. Huhuhuhu.. Dah la. Cam lain macam je kan. Hehehe. Lari topik jap.

Citer ni panjang kot episod dia. 80 episod ok. Sekarang ni baru episod 4. Sedang menanti episod seterusnya. Apa yang penting Adam mukhriz ni romantik. Sama macam Seth Tan dalam Nora Elena kot. Heheheh.

Ok laa. Penat dah nak taip. Padahal takde idea. Hahaha. Orait. Chow dulu. Tata..




p/s:: gembira dapat kenal dengan adik awak. adik awk pun baik. ^__^






4 komen

best ke.. x pnah nengok.. :)

kita pn tgh follow crita nih.. heee

ore xminat la novel jd crito. ore xrajim pn tgk.

novel dio ore ado :)

dah beli novel...haha...astro mustika hd xde T_T

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon