Tuesday, October 30, 2012

Ade sape2 boleh tolong??

Assalamualaikum. Zatie muncul balik. Dah lama kot tak update blog tersayang neh. Berhabuk dah blog zatie neh. Hadoi.. Maap la erkkk.. Zatie takde mood nak berblogging sejak dua menjak neh. Tak tahu la sebab apa. Stress study kot.. Ye la kot. Hahahaha.

Sebenarnya zatie dah bosan la dengan background blog zatie ni. Dah lama kot zatie tak tukar zatie punyerr background blog neh.. Sampai dah dua kali raya. Orang lain dah banyak kali tukar. Tapi zatie masih jugak dok guna background blog yang sama. Tak tukar pun. Huhuhu.. Agaknyerr sebab ni kot blog zatie dah kurang pengunjung tambah plak zatie jarang update sekarang ni.

Ermmmm, sebenarnya ada rasa nak edit blog neh  tapi takde idea laa. Korang nak tolong zatie tak?? Bagi la idea sikit2. Tak pun kalau ade yang nak tolong editkan pun zatie amatlah mengalu-alukannya. Yerr laaa. Zatie ni takde laaa reti sangat bab edit mengedit ni. Simple2 jerr.. Tengok blog zatie sekarang ni la.. Bukannyerr comel cam blog korang pun. Biase2 jerr. Asalkan sedap memandang mata zatie sudah laa dan tak menyerabutkan mata untuk menengoknya.

Zatie pun dah pening laa. Tak tahu nak design blog ni camner. Apa yang zatie nak tema blog zatie mestilah warna pink. Hehehe. Mintak maaf lah yerr kalau ade yang tak suka dengan warna pink tu. Lagipun memang zatie suka dengan warna pink ni. Baru laaa nampak feminin sikit. Hehehehe.





Ok laa korang. Zatie nak cari idea dulu. Korang pun tolong kasi idea yang bernas2 sikit erkkk. Tolong la saya yang masih merangkak dalam edit mengedit ni. hehehe. Ok.. tata.





p/s:: stress dengan subjek nonparametric neh. tak paham kot. hadoi.. T__T






4 komen

Pergi ke blog ini....
Upah di a RM10 buat templates lawa2 punya..gegurl style...hehehehe
http://hairuliza-anakku.blogspot.com

dah cntik ni..hehe...klo nak rmai blh buat...

bg ena dah ckup cantik ni, tp mesti bg sis dah bosan kan kan sbb hari2 tengok.. btw, cuba buat tema teddy bear pula, hello kitty ke.. comelnyaaaaaaaaa

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon