belajar untuk menerima..

4:44:00 PM
Assalamualaikum. Last update blog 21 September 2012. Lama kot tak update blog. Maap la erkkk. Takde mood kot. Ditambah plak internet kat rumah sewa zatie ni selalu jerr buat hal. Tensen betol. Huhuhu.

Alhamdulillah. Dah masuk sebulan zatie berada kat tempat baru. Sekarang ni zatie sedang mencuba untuk menerima perubahan keadaan kat sekeliling zatie ni. Yerr la kan. Pada awal nya zatie terasa susah kot nak terima keadaan kat tempat baru ni. Dengan nak cari makan nyerr susah lepas tu rasa cam sorang2 jerr.. Tapi sekarang ni zatie sedang belajar untuk menyesuaikan dengan keadaan kat kat sini.





Walaupun terasa sukar tapi zatie kena terima jugak keadaan kat sini. Kampus Kota Bharu tak sama dengan kampus Machang. Kampus Machang besar sedangkan kampus KB ni kecik jerr. Walaupun kampus KB ni kat bandar tapi tetap lain. Bandar kot. Bandar besar plak tu. Hurmm. Bila jadi camni zatie rasa rindu sangat kat Machang. Rindu gler kot. Tempat zatie belajar susah senang. Zatie belajar untuk hidup berdikari.

Zatie anggap ni semua sebagai cabaran buat zatie untuk menuntut ilmu. Semoga zatie tabah dan boleh harungi cabaran ni sampai habis degree ni. Korang doakan lah yang terbaik untuk zatie yerr..





p/s:: best kan kalau dapat jumpa awak selalu. seperti dulu..huhuhu..






Artikel Terkait

Previous
Next Post »

6 komen

Write komen
Ismi Iman
AUTHOR
October 5, 2012 at 7:42 PM delete

try accept ur destiny n fate

Reply
avatar
Noraim
AUTHOR
October 6, 2012 at 12:18 AM delete

ore nk balik mache mula :(

Reply
avatar
October 6, 2012 at 11:50 AM delete

kan kan kan, sukar untuk menerima sesuatu yg terbaru dlm hidup.. tp itu semua ujian untuk tabahkan hati kita... insyaAllah u can do it... ena pun tgh bljr nk menerima

Reply
avatar
cci
AUTHOR
October 6, 2012 at 1:11 PM delete

welkam back dear.. ehehe... ^_^ insyallah.. zatie akan kecapi semua tu nanti..

Reply
avatar
October 9, 2012 at 4:42 PM delete

semoga berjaya dear..mcm tu lah kalau nak tuntut ilmu..
btw salam kenal..cik dah follow awak tau..

http://azlyiejah.blogspt.com

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon