jemputan konvokesyen UiTM kali ke 77

6:02:00 PM
Assalamualaikum. Bersua kita kembali kat sini. Cam dah lama berpisah jerr erkkk.. Hahaha. Zatie yang menyepikan diri. Tapi bukan menyepi pun. Ade jerr. Masih lagi sentiasa menjenguk blog hudus neh.. huhuhu.. Sekali sekala ade jugak jenguk2 kat blog korang.. Korang jerr tak tahu.. (ayat simpati)..hehehe.. Etceli zatie ade sumtim nak share dengan korang ni. Sesuatu yang sememangnya zatie tunggu dari dulu lagi. Korang nak tahu apa?? Jeng2.. Tengok gambar kat bawah ni erkkk??

|
|
|
|
|
|
|




Haaaa.. Nampak tak kat dalam gambar tu?? Kalau tak nampak sila besarkan gambar itu untuk nampak lebih jelas. Terima kasih. Hehehe. Jemputan konvokesyen UiTM kali ke-77. Alhamdulillah.. Memang ni lah impian Zatie untuk konvo diploma tepat pada masanya iaitu bersama-sama kawan2 yang lain. Zatie berusaha keras jugak untuk grad pada waktu yang sepatutnya. Walaupun keputusannya takde la membanggakan sangat tapi zatie tetap berusaha untuk grad bersama kawan2 yang lain. Alhamdulillah. Zatie berjaya jugak untuk tamat diploma pada waktu yang sepatutnya. Syukur sangat2.

Zatie akan berkonvo pada tarikh 1/12/2012 pada jam 12.30pm iaitu untuk sidang ke-12. Sidang ke-12 ni mengumpulkan Fakulti Sains Komputer Dan Matematik dan Akademik Pengajian Bahasa yang akan berkonvo pada sidang ke-12 ni.. Dan zatie adalah dari Fakulti Sains Komputer Dan Matematik untuk program Diploma Statistik. Konvokesyen ni akan berlangsung di Dewan Agong Tengku Canselor UiTM Shah Alam.

Etceli zatie malu jugak nak berkonvo ni. Yerr la kan. Kite ni dah la tak macam orang lain. Lepas tu konvo pun takde bintang. Huhuhu. Sabar jerr laa. Tapi zatie kuatkan jugak semangat untuk join konvo ni sebab ni adalah impian zatie. Keinginan zatie yang zatie simpan dari sekolah lagi. Walaupun zatie g konvo tanpa family. Sedih tu memang sedih jugak laa. Tapi zatie kena tabah laa. Anggap saja lah ni cabaran untuk Zatie. Dan zatie berharap untuk konvo degree nanti zatie dapat meraikannya bersama keluarga tersayang dan suami.. Tetttttt.. Hehehehe. 

Sidang konvokesyen ni jugak adalah merupakan hari lahir kawan baik zatie tau iaitu Ina. Konvo sambil sambut hari lahir yang ke-21. Wahhh. Cam kebetulan laa plak kan. Sidang ke-12 dan sambut hari lahir yang ke-21. Nombor tu terbalik. Main dengan nombor la plak zatie ni. Mentang2 laa budak statistik. Hehehe.. Bertuah sungguh Ina. 

Ok laaa. Setakat tu lah dulu yerr. Letih dah nak taip panjang2. Jumpa lagi yerr. Tata..





p/s:: teringin awak ade masa saya konvo nanti.. >_<






Artikel Terkait

Previous
Next Post »

6 komen

Write komen
MRS Rongoks
AUTHOR
November 20, 2012 at 8:13 PM delete

ok. nnt sy ade kat sana . eh ?
hahahaha

btw, congrats dik ! ^^

Reply
avatar
Khairul Zamri
AUTHOR
November 22, 2012 at 7:20 PM delete

Salam perkenalan :)

Jom join Give Away dot my. 10 domain bakal di hadiahkan percuma. Easy n simple saje

http://www.khairul-zamri.com/2012/11/give-away-dot-my.html

Reply
avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
November 25, 2012 at 11:45 PM delete

Tahniah yek...
Sambung belajar lagi tak

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
December 5, 2012 at 10:30 AM delete

Have you ever thought about publishing an ebook or
guest authoring on other websites? I have a blog based on the same information you discuss and would really like to
have you share some stories/information. I know my subscribers would value your work.

If you're even remotely interested, feel free to send me an e-mail.
My web page : www.crazyteenpics.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
December 5, 2012 at 9:05 PM delete

I was wondering if you ever considered changing
the layout of your site? Its very well written;
I love what youve got to say. But maybe you could a little more in
the way of content so people could connect with it better.

Youve got an awful lot of text for only having one or two pictures.
Maybe you could space it out better?
Feel free to surf my page ... http://www.daily-wet-tshirt.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
December 20, 2012 at 7:38 AM delete

You are so interesting! I don't suppose I've truly read anything
like that before. So nice to find another person with some unique thoughts on this issue.
Really.. thank you for starting this up. This website is one thing that is
required on the web, someone with a bit of originality!
My weblog : nude teens

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon