Wednesday, December 26, 2012

final exam..

Assalamualaikum.. Mood untuk menaip kat blog hudus ni datang..hehehe. Sekarang ni dah masuk musim study week. Tiada lagi untuk stress dengan report2 yang berlambak tu. Fokus study untuk exam jerr sekarang ni. Mungkin dalam musim exam ni zatie akan kurang laa berblogging. Padahal memang dah lama menyepi pun kan. Hahaha.




Nak tau jadual exam zatie?? Meh zatie tunjuk kat korang yerr..

03/01/2013 : STA500   Nonparametric Statistic    9.00am-12.00pm
10/01/2013 : MAT422   Mathematical Logic         2.15pm-5.15pm
14/01/2013 : ITS410     Information System          9.00am-12.00pm
18/01/2012 : MAT523   Linear Algebra II             8.30am-11.30am
20/01/2013 : ITS472     Database Management     2.15pm-5.15pm


Nasib baik laa jadual kali ni ade gap. Sempat la kan zatie nak prepare. Kali ni zatie mesti buat betul2. Zatie kena belajar sungguh2 untuk capai target zatie. Zatie nak hadiahkan sebuah kejayaan untuk mak dan ayah zatie. Korang tolong doakan zatie yerrr. Zatie mesti buktikan pada diorang yang zatie boleh berjaya dengan cemerlang. Zatie tak nak kecewakan mereka lagi.

Ok laaa. Zatie penat. chow dulu. tata..



p/s:: semoga awak tabah hadapi dugaan ni. ^_^





10 komen

huhu. ada satu lagi presentation belum selesai.. pening2. Anyway.. gudluck ini final.. ^_^

semua tu adalah topik dlm Engineering Maths yg sy belajar. ade gaye jd lecturer ni.. good luck

buat yang terbaik ye dik...
good luck :)

gud luck zati..jgn stress2 yep..
rinduu sgt zmn study..uhu

good luck dlm exam yer... ^^
dtg dr blog hery..jln petang..

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon