final exam..

12:09:00 AM
Assalamualaikum.. Mood untuk menaip kat blog hudus ni datang..hehehe. Sekarang ni dah masuk musim study week. Tiada lagi untuk stress dengan report2 yang berlambak tu. Fokus study untuk exam jerr sekarang ni. Mungkin dalam musim exam ni zatie akan kurang laa berblogging. Padahal memang dah lama menyepi pun kan. Hahaha.




Nak tau jadual exam zatie?? Meh zatie tunjuk kat korang yerr..

03/01/2013 : STA500   Nonparametric Statistic    9.00am-12.00pm
10/01/2013 : MAT422   Mathematical Logic         2.15pm-5.15pm
14/01/2013 : ITS410     Information System          9.00am-12.00pm
18/01/2012 : MAT523   Linear Algebra II             8.30am-11.30am
20/01/2013 : ITS472     Database Management     2.15pm-5.15pm


Nasib baik laa jadual kali ni ade gap. Sempat la kan zatie nak prepare. Kali ni zatie mesti buat betul2. Zatie kena belajar sungguh2 untuk capai target zatie. Zatie nak hadiahkan sebuah kejayaan untuk mak dan ayah zatie. Korang tolong doakan zatie yerrr. Zatie mesti buktikan pada diorang yang zatie boleh berjaya dengan cemerlang. Zatie tak nak kecewakan mereka lagi.

Ok laaa. Zatie penat. chow dulu. tata..



p/s:: semoga awak tabah hadapi dugaan ni. ^_^





Artikel Terkait

Previous
Next Post »

10 komen

Write komen
December 26, 2012 at 2:17 AM delete

huhu. ada satu lagi presentation belum selesai.. pening2. Anyway.. gudluck ini final.. ^_^

Reply
avatar
Natasha
AUTHOR
December 26, 2012 at 12:06 PM delete

semua tu adalah topik dlm Engineering Maths yg sy belajar. ade gaye jd lecturer ni.. good luck

Reply
avatar
hazwan hairy
AUTHOR
December 28, 2012 at 12:23 PM delete

gudluck tau..buat yg terbaikk..

Reply
avatar
December 28, 2012 at 1:41 PM delete

gudluck dear..

#happy blogging..

Reply
avatar
December 28, 2012 at 1:44 PM delete

gud luck sis.all the best for you :)

Reply
avatar
December 28, 2012 at 5:48 PM delete

buat yang terbaik ye dik...
good luck :)

Reply
avatar
December 28, 2012 at 10:40 PM delete

gud luck zati..jgn stress2 yep..
rinduu sgt zmn study..uhu

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
December 29, 2012 at 6:59 PM delete

good luck dlm exam yer... ^^
dtg dr blog hery..jln petang..

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon