Saturday, December 29, 2012

JELES!!!

Assalamualaikum. Huwaaaa. Rasa cam nak nangis jerr sekarang ni tau. Jeles yang teramat la sangat. Time2 camni laa nak buat zatie jeles. Ini tidak adil!!! Errrrrr.. Tapi zatie jeles sebab ape erkkk?? Sape yang buat zatie jeles?? Jeng2... Hehehe.. Cer teka. hihihi. Nak tau ke??? Tengok bawah..

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|



Budak perempuan kat dalam gambar ni la yang buat zatie jeles. Tengok dia pegang pakwe zatie. Hahahaha. Budak perempuan ni adik zatie sebenarnya. Budak kecik tu plak sepupu zatie. Namanya Nik Airil Rifqi. Alahai. Rindunya kat dia. Yang paling buat zatie jeles sangat sebabnya hari ni family zatie pergi Pasir Puteh. Diorang g melawat tok saudara zatie yang sakit. Dan diorang tak bagitau zatie pun. Sedih tau. Mentang2 laa kite takde kat rumah sekarang. Masa ni la diorang nak g jalan2. Jeles tau. Huwaaaaa.. Lepas tu adik zatie ni siap post gambar kat FB lagi. Kononnya diorang g jalan2 kat pantai. Lagi laa buat kite ni jeles. Aduyai...


Rindu sangat kat Airil.. :(




Rindu kat Aira jugak.. hu3




Sabar je la cik zatie oiii. Nanti habis final exam boleh balik dah. Boleh main dengan dua orang tu puas2. Hohoho. Ermmm. Tapi lambat nya laa rasa. Huhuhu. Ok laaa. Zatie nak chow dulu. Tata..





p/s:: bilakah mau fokus study????huk3











1 komen so far

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon