Azam 2013

6:26:00 PM
Assalamualaikum. Hai korang. Selamat tahun baru. Rasanya belum terlewat lagi kan nak ucap selamat tahun baru. Hehehe.. Al maklumlah.. Sibuk dengan study. Tak sempat nak buat entry baru. Etceli zatie baru jerr selesai first paper tadi. Alhamdulillah.. Dapat jawab semua soalan cuma tak tahu la kan betol ke tak jawapan zatie. Tawakal je laa. Doa banyak2 semoga dapat keputusan yang baik nanti. InsyaAllah.

Entry kali ni zatie nak share dengan korang tentang azam baru zatie untuk tahun 2013 ni. Sebenarnya banyak jugak la azam zatie tahun ni. Tapi sikit jer nak share dengan korang. Jangan marah yerr. Ade privacy sikit. Hehehe.. Sekarang zatie akan listkan azam zatie untuk tahun ni..

  • Mula2 sekali mestilah nak jadi seorang gadis yang solehah. Cuba untuk jadi seorang gadis yang baik dan solehahkan diri. INSYAALLAH...
  • Kedua, zatie nak jadi seorang anak yang menjadi kebanggaan mak dan ayah zatie.. Zatie nak bahagiakan mereka. Zatie nak jadi seorang anak yang baik. Berusaha untuk jadi yang terbaik buat mereka. Dan menjadi contoh yang baik untuk adik2..
  • Seterusnya, zatie nak dapat keputusan yang baik untuk degree ni. Zatie tak nak ulang kesilapan yang sama macam diploma dulu. Berusaha untuk dapatkan ANC.
  • Zatie jugak nak jadi seorang gadis yang kuat. Seorang gadis yang tabah dalam menghadapi dugaan hidup. Tak mudah melatah dengan setiap cabaran yang datang.
  • Yang lain2 tu ade lagi. Tapi nak secret laa. Biar lah Allah jerr yang tahu.

Agak2 korang laa. Ape azam zatie yang secret tu?? Cer korang teka. Hehehe. Kalau betol dapat duit 50sen. Hahahah.

Yang penting zatie kena lebih bersemangat untuk hadapi segala macam dugaan dalam hidup ni. Yerr la kan. Umur pun dah meningkat dan semestinya la cabaran pun akan bertambah.



 Ok laa. Itu sahaja untuk kali ni. Jangan lupa yerr. Teka azam zatie yang "secret" tu. hehehe. Orait. tata.





p/s:: Masih menanti jawapan dari awak..





Artikel Terkait

Previous
Next Post »

4 komen

Write komen
January 3, 2013 at 7:29 PM delete

hurm....org stat paper..sy bru stat sem..hehe....gud luck t..smoga sgala azam awk tercapai...pray 4 me gak...

eh, g dok make gulai wina...?

Reply
avatar
نورعيم
AUTHOR
January 3, 2013 at 11:57 PM delete

hahha ore tau gapo azam secret tu. hehe.

insyaAllah kalu niat tu molek Allah akn tlg tp skali ngn usaha la :)

Reply
avatar
cci
AUTHOR
January 4, 2013 at 9:18 AM delete

gud luck ye dear.. ^_^

Reply
avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
January 5, 2013 at 1:38 PM delete

Semoga tercapai azam anda

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon