my friend wedding..

10:21:00 PM
Assalamualaikum.. Setelah beberapa hari menyepi akhirnya muncul jugak zatie.. Hehehe.. Alhamdulillah.. Zatie dah habis exam dan sekarang zatie dah mula bercuti.. Yeayyyy... Walaupun banyak benda sedih yang zatie kena lalui dalam musim exam namun zatie cuba jugak untuk kuatkan semangat hadapi semua tu.. Alhamdulillah.. zatie berjaya hadapinya walaupun sakit yang harus zatie hadapi..  Ok laa.. bukan nak buat sesi luahan hati ni tapi ni sesi berkongsi sumtim. Korang nak tahu?? Sebenarnya post ni atas permintaan my best friend iaitu cik Afifah kita ni.. Hehehe..

Alhamdulillah. Sorang lagi kawan zatie dah pun selamat bergelar isteri orang..  Sungguh tak sangka sorang lagi kawan zatie ni dah pun jadi isteri orang..Orang nyerr adalah wina.. Ermmm, tak nak bebel panjang.. Korang tengok gambar je laa yerrr.. Tak banyak sangat pun tapi ada la untuk tatapan kawan2 yang jauh tu. Hehehe..


Pengantin yg cun melecun..

Menumpang seri pengantin..he3..





Wina wif hubby..


Hanya itu sahaja gambar yang sempat ambil.. Hehehe.. Bila tengok kawan kawen ni rasa jugak jelesnye.. Nampaknya zatie memang kena ubati hati yang luka parah ni..huhuhu.. Ok laaa.. Tak nak bebel panjang.. Takut nanti emo plak lebih.. hehehe.. To wina, Selamat Pengantin Baru.. Semoga berkekalan hingga ke syurga. Amiiin..





p/s:: Hepy sebab dapat pergi sekali dengan orang tu.. Hehehe.. ^_^








Artikel Terkait

Previous
Next Post »

1 komen:

Write komen
January 25, 2013 at 10:52 PM delete

kisahnyee....
thanks made it 4 me..ahaks...
eh, sy dpt point out 1 bnda la...
y ah, weena nmpak plg tinggi antara korang2 yg bergambar kt ats kcuali hubby dia la...hehe
ke sbb dia pakai heels...???

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon