Debaran Kian Terasa

6:53:00 PM
Assalamualaikum.. Blog kembali berhabuk setelah seminggu tuan blog neh tak hiraukan dia.. Huhuhu. Takde mood nak berblogging sebab line internet sangat slow. So, mood untuk update blog sangat la takde.

Zatie sekarang ni rasa risau, berdebar dan seram sejuk jerr rasa.. Tapi berdebar sebab apa erkkk?? Yang pelik nye dalam berdebar pun masih lagi ada selera nak makan dan semakin bertambah. Hahaha. Ok laa. Sebenarnya result exam UiTM untuk student degree akan di umumkan pada hari jumaat ni iaitu 15/2/2013.. Maknanya dah tak lama lagi la kan. Wahhhh. Zatie tak tahu la macam mana result zatie untuk first sem degree ni. Harap2 ok la semua subjek. Tu yang penting. Keputusan ni sangat penting untuk zatie. Impian zatie adalah ingin beri kejayaan pada mak dan ayah zatie. Zatie nak buat mereka gembira sebab zatie tahu zatie belum mampu nak beri mereka kebahagian. Hanya ni sahaja untuk buat mereka bahagia dan tersenyum melihat kejayaan zatie..







Macam2 dah zatie bayangkan result zatie tu. Aduhai. Takut kot. Tak nak benda yang sama berulang kembali. Cukup cukup sudah. Huhuhuhu..

Ok laa..Nak taip panjang2 pun takde mood kalau line slow ni. Huhuhu. ok la korang.. tata..









Artikel Terkait

Previous
Next Post »

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon