Thursday, July 23, 2015

Rindu Awak 200% Raya

Assalamualaikum. Siapa tengok cerita Rindu Awak 200% Raya semalam? Puas hati tak dengan ending yang seakan tergantung jugak tuhss? Hahha. Mesti ada yang tak puas hati jugak kan. Yelaa tiba-tiba kena tunggu 29 julai ni untuk tahu ending dia lepas tu kena tengok website yang sudah mereka sediakan., Ayoyo.. Tapi semalam ada jugak cerita Mann. Cerita hindustan yang sedih tu. Zati tukar-tukar chanel kot semalam. Kejap TV2 lepas tu tukar balik TV3. Hahhaha. Ok, bukan nak cerita pasal cerita Mann tapi nak cerita pasal drama Rindu Awak 200% Raya. Cerita Mann tu mesti ramai yang dah tahu kan jalan cerita dia. Hehhe.


Rindu Awak 200% Raya ni merupakan sambungan dari drama Rindu Awak 200% yang pernah disiarkan melalui slot akasia di TV3 satu ketika dahulu. Tahun lepas rasanya tak silap Zati. Kisahnya mengenai Armel Aisya semakin sibuk dengan butik yang semakin diterima ramai, sementara Zill Faezrul terus komited dengan kerjayanya sebagai juruterbang. Zill nyatakan hasrat untuk merancang anak kedua tetapi Armel beralasan belum bersedia kerana dia mahu fokus tentang kerjayanya dulu. Armel ni punyalah sibuk uruskan butik dia sampaikan anak dia Faiq Esyan yang baru berumur 3 tahun tu mama dan papa dia yang jaga. Zill sedikit makan hati dengan sikap isterinya yang terlalu sibuk lalu pergi membawa hati yang rajuk meninggalkan Armel untuk tenangkan diri. Armel meenyedari akan silapnya dan berusaha untuk memujuk Zill pulang bersamanya. Pada mulanya susah jugak Armel nak pujuk Zill tu sebab kuat sangat rajuk dia. Armel tetap tidak berputus asa untuk memujuk Zill agar maafkan dia dan pulang ke rumah bersamanya. Berjaya ke Armel pujuk Zill?? Bagaimana Armel memujuk Zill?? Sila tengok sendiri yerr. Hahahha. Korang boleh tengok kat webstite tonton.com bagi yang belum berkesempatan nak tengok semalam. 

Drama ni tak habis lagi sebab ending dia macam tergantung gitu. Zati macam tak puas hati jugak sebab kena tunggu 29 Julai untuk tengok sambungan seterusnya. Tunggu lah lagi seminggu untuk tengok sambungan seterusnya. Bagi yang nak tengok sambungan seterusnya, korang boleh tengok kat website ini www.blendandbrew.com.my dan korang jugak boleh memenangi jemputan Ekslusif Open House Nescafe.  Zati pun macam tak sabar jugak nak tahu ending dia. Eshan nak dapat adik ke sebab Zill muntah-muntah. Ehh. Hahaha.

Ok lahh. Wassalam..



12 komen

rndu awk 200% rya smbunng 29 hriblan !! kat tv3 ke sis??

@mizzbukan laa...nnti boleh tengok kat website yg dh saya bg kat post..ade link tu.. ☺

tak de pon kesudahan cerita tu.. pg2 dtg opis semata2 nak tgk ending die.. huwaaaaaa ape ending citer ni????

@Izzati Suhaide tak depon ending cerita tu??? pagi2 dah dtg opis.. tp hampa... huwaaaaa

hari ni dah 29hb..takde pun...cedey....

hari ni dah 29hb..tp tgk kt website tu xde pun sambungan...huhu

tipuuuu..xde pon sambungan cite tu..tipah tertipu kome

mmg xde apepun.. mana nak tgk nie

@leoasheteru boleh tengok kat sini http://izatie91.blogspot.com/2015/07/sambungan-rindu-awak-200-raya.html

Link dh buka tp X leh play pon.... huhu

sampai sekarang x dapat tengok ending yang tergantung tu

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon