SEGMEN RAYA BERSAMA MAMAMYJA

11:07:00 PM
Assalamualaikum. Rasa cam dah lama tak join segmen dan kali ni Zati rasa tertarik nak join segmen kali ni. Segmen kali ni adalah SEGMEN RAYA BERSAMA MAMAMYJA. Orang lain mungkin letak gambar bersama keluarga tapi Zati letak gambar Zati sorang2 jerrr tapi bersama si kucing kesayangan Zati. hehehe.. Nasib baik Mamamyja kata tak kisah gambar sorang ataupun bersama keluarga. Jadi Zati pilih gambar sorang laa sebab takde gambar bersama keluarga.. Hahahha.



Cerita pasal baju raya tahun ni, baju raya tahun ni adik Zati yang sponsorkan  sebab tahun ni dia dapat zakat dari UPM tempat dia belajar. Yelaa, tahun ni zati takde bajet nak sponsor baju sebab takde keje lagi. Masih mencari keje laa. Huhu. Oleh kerana tahun ni rezeki adik dapat zakat dari UPM, dapatlah jugak Zati merasa pakai baju baru. Kalau tak memang recycle baju lama la jawabnya. Sedihkan. Tapi syukur sangat dapat jugak baju baru tahun ni. Mula-mula nak beli baju ni macam fikir banyak kali jugak. Bukan apa takut tak puas hati maklumlah beli online. Tengok gambar macam cantik tapi bila dah dapat tak memuaskan hati pulak. Tetapi bila baju dah sampai memang Zati berpuas hati jugak laa dan ni lahh pertama kali pakai dress macam ni tau. Sebelum ni berbaju kurung jerr..Hehehe. Begitulah serba sedikit kisah baju raya Zati tahun ni. Kalau nak join jugak segmen ni boleh laa terjah blog Mamamyja.

Ok.. Wassalam. 


Artikel Terkait

Previous
Next Post »

3 komen

Write komen
Mama Myja
AUTHOR
July 31, 2015 at 7:27 AM delete

Semoga zati dipermudahkan urusan mencari kerja.
Cantik baju tu dan i like your cat.
Semoga berjaya dan Selamat hari raya !!!!

Reply
avatar
July 31, 2015 at 8:28 AM delete

salam zati, Selamat hari raya aidilfitri ; baju sponsor pon cantik..baiknya adik awak.
http://www.nazlee.com/2015/07/segmen-raya-bersama-mamamyja.html

Reply
avatar
salmiah awang
AUTHOR
August 17, 2015 at 9:42 AM delete

raya dah habis sebulan baru nak melawat.takpelah...akak datang dari segmen sama.selamat berkenalan...

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon