Saturday, August 29, 2015

Estofa Glow - Produk Kecantikan Yang Boleh Dimakan

Assalamualaikum. Hari ni zati nak memperkenalkan satu produk kecantikan baru yang masih hangat lagi dipasaran iaitu Estofa Glow. Estofa Glow ni merupakan produk yang lain dari yang lain. Estofa Glow ni mengandungi coklat dan juga madu asli.



Mungkin korang takkan percaya yang bahawa Estofa Glow ni boleh dimakan. Yerr.. Boleh dimakan dan selamat digunakan kerana produk ini tidak mengandungi bahan kimia. Bukan calang-calang produk yerr. Bukan setakat pakai di muka malahan boleh di makan juga. Estofa Glow ini sesuai untuk semua peringkat umur. Bermula dari baby yang kecil tu sehingga la nenek-nenek kita pun boleh gunakan Estofa Glow ni.


Estofa Glow ini berkesan untuk memutihkan kulit dalam hanya masa 3 minit sahaja. Tak percaya? Korang boleh tengok video testimoni kat sini. Testimoni ini dilakukan oleh Puan Ezza iaitu pengasas produk Estofa Glow dengan menggunakan tangan kiri Zati sendiri ok. Bukan tangan orang lain tau. Keberkesanannya memang boleh nampak apabila tangan kiri nampak lebih cerah dari tangan kanan. Tangan kita juga akan rasa lebih lembut dan halus selepas menggunakan Estofa Wash ini.


Nampak tak perbezaannya? Tangan Zati sendiri yerr.. Credit to Mommy Irra.. 
Testimoni menggunakan tangan Kak Mas.. 


Cara penggunaan Estofa Glow ni mudah sahaja. Anda hanya perlu titiskan Estofa Glow ditangan dan lumurkan ke muka. Biarkan beberapa minit sehingga kering. Selepas tu gunakan Estofa Wash untuk membersihkan muka anda. Gunakan berterusan selama seminggu untuk melihat keberkesanannya.
Estofa Glow ini juga sesuai digunakan ibu-ibu hamil. Tiada kesan sampingan. Jangan risau ok.

Masih lagi ragu-ragu? Jangan risau. Produk ini 100% bahan semulajadi. Tiada bahan kimia. Bebas dari hydroquinone, Merkuri & parabenSelamat digunakan. Jadi apa lagi, dapatkan segera Estofa Glow. Setiap pembelian 5000 terawal Estofa Glow ini anda akan mendapat percuma sampel Estofa Wash. Macam mana nak dapatkan Estofa Glow ni? Caranya ialah layari facebook Estofa Glow Official atau anda boleh whatsapp ke nombor 019-294 4799 untuk melakukan pembelian. Pada yang telah pun menggunakan produk ini, anda juga berpeluang untuk menyertai percutian ke Krabi, Jakarta, Bali, Bangkok atau China mengikut terma dan syarat yang telah di tetapkan.


6 komen

Menarik ni!. Sapa yang nk putihkan kulit boleh cuba :)

ramainye geng kbba update pasal estofa. cm best je! nk try la nnti

haii geng EG heee.... hari ni jgn lupe amalkan EG dan EW heee. #kekal cantik putih bersih gebu yeayyy !

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon