Monday, August 31, 2015

ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ

Assalamualaikum. Setelah sekian lama tertangguh nak join giveaway dari blog kak Ain aka Dramatic Uniq ni dengan ini zati merasmikan join giveaway ini.. Maafkan zati keran terlambat yerr kak Ain ku sayang. Setelah banyak dia jemput Zati untuk giveaway ni. Tapi zati asyik lupe je nak buat.. Ampun sekali lagi Kak Ain.. Hehehe..

Klik banner join.
Nak tengok parody zati tak?? Ehemmm. Malu pulak nak tunjuk. Tak tahu lahh nampak ke tak lesung pipt macam kak ain tu. hihihi..

Senyum lah andai ada yang melukakan hati mu. Barangkali dengan senyuman itu dapat menyembuhkan kelukaan dihatimu. 

Selesai lah sudah. Sebenarnya malam ni last dah tau untuk join giveaway ni tetapi demi kak Ain, zati gigihkan juga buat parodi ini demi buktikan kasih sayang pada kak Ain. Cewahhh. *Ayat bodek* Hihihi..


1 komen so far

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon