Wednesday, September 2, 2015

GIVEAWAY Ketiga : HARI RAYA AIDILADHA by Yaya Cendana

Assalamualaikum. Kali ni Zati nak mengajak rakan-rakan blogger untuk join giveaway yang dianjurkan oleh Blogger Yaya Cendana iaitu GIVEAWAY Ketiga : HARI RAYA AIDILADHA by Yaya Cendana. Giveaway ini akan bermula 3 September hingga 23 September 2015. 





Hadiahnya lumayan ok iaitu berupa cash RM200 duit raya. Sape tak nak duit oiii. Tetapi ada laa syarat-syarat yang harus korang patuhi. Hehehe..


a) Buat satu ucapan Hari Raya Aidiladha anda

b) Follow BLOG >

c) Follow INSTAGRAM >>

d) Follow FACEBOOK PAGE >>>

e) Save image segmen ini di atas dan import ke blog anda
f)  Tinggalkan url segmen ini dan e - mel anda di ruangan komen giveaway berkenaan. 

Jadi apa lagi. Jom la join giveaway ini.. Semoga berjaya.. 

2 komen

assalamu`alaikum & hai...terima kasih kerana sudi join segmen yaya yang ketiga ni...semoga berjaya :)

yaya dah follow sini... :)

mohon jasa baik komen murni di http://www.yayacendana.com/2015/09/book-your-ticket-for-laugh-die-you-two.html

terima kasih :)

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon