Tuesday, September 15, 2015

Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015

Assalamualaikum. Kali ni kita join segmen dari Puan Pengetua EFG yang comel lotey iaitu Mommy Irra. Hehehe. Segmen kali ni adalah Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015

Klik banner untuk join segmen

Jom tengok syarat-syarat yang perlu dituruti untuk join segmen ni..

1. Folow blog irrayyan.com . Yang dah follow, terima kasih.
2. Letakkan banner segmen irrayyan di atas pada permulaan entri.
3. Tajuk Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015 dan linkkan ke entri ini.
4. Letakkan satu gambar anda sempena Hari Malaysia. Gambar boleh secara selfie/wefie atau gambar biasa. 
5. Berikan caption ringkas berkaitan gambar tersebut. 
Tu jer. Mudah sangat kan. 
Tarikh tutup penyertaan adalah 16/9/2015 , jam 6 petang. Lebih dari jam 6, mommy dah tak kira.


Dalam syarat ke-4 kena letak gambar kan? Korang nak tengok gambar zati? Hahaha. Gambar kenalah bertemakan Hari Malaysia tak kira lah sama ada selfie atau pun wefie. Malu lah pulak nak tunjuk gambar.. Ok.. Abaikan.. hahaha..



Selamat Hari Malaysia buat Malaysia ku yang tercinta. Sama-samalah kita menghargai tokoh-tokoh perjuangan yang bermatian mendapatkan kemerdekaan untuk Malaysia yang tercinta. Sehati Sejiwa. Selamat Hari Malaysia..


Ok la korang. Jom join segmen ni. Bagi yang nak join tu boleh klik banner kat atas tu yerr.. Babai..


21 komen

Salam singgah pagi dik....selamat bersegmen dan semoga berjaya..

pewwit cantik ah die hehehee.weewit!

all the best!

Selamat bersegmen ye..selamat hari malaysia juga..

All the best zati..Shomel kamu.. :)

thanks zatie. Sama-samalah kita menghargai tokoh-tokoh perjuangan yang bermatian mendapatkan kemerdekaan untuk Malaysia yang tercinta.

ehem!!!!Selamat hari Malaysia...all the best Zatie

fuhh...!! betul-betul close-up ni...
nice one zatie... :)

Zatie dgn Anis sama comelnye... Good Luck

Haii.. Cakk.. Done Follow sini no. 687
Salam kenalan.. Sudilah kiranya follow me back,
boleh kita saling kunjung mengunjung pasni..

Official Blog :
http://tengkubutang.blogspot.com/

Catlover Blog :
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

selamat bersegmen.. selamat hari malaysia... gud luck

baru nak terjah sini, Hari Malaysia pon dah berlalu.. tapi semangat keMalaysiaan masih kuat.. haha, vergamvar selfie tu kat mana?

hahahaha...bergambar on the spot ni pcl..tepi rumah je...hahhaha :P

Kak Zati..soalan Along mudah.. pokok apa tu?ahha

Entah la pokok ape..lupe...pokok mangga kot...hahaha

Entah la pokok ape..lupe...pokok mangga kot...hahaha

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon