Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015

7:53:00 AM
Assalamualaikum. Kali ni kita join segmen dari Puan Pengetua EFG yang comel lotey iaitu Mommy Irra. Hehehe. Segmen kali ni adalah Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015

Klik banner untuk join segmen

Jom tengok syarat-syarat yang perlu dituruti untuk join segmen ni..

1. Folow blog irrayyan.com . Yang dah follow, terima kasih.
2. Letakkan banner segmen irrayyan di atas pada permulaan entri.
3. Tajuk Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015 dan linkkan ke entri ini.
4. Letakkan satu gambar anda sempena Hari Malaysia. Gambar boleh secara selfie/wefie atau gambar biasa. 
5. Berikan caption ringkas berkaitan gambar tersebut. 
Tu jer. Mudah sangat kan. 
Tarikh tutup penyertaan adalah 16/9/2015 , jam 6 petang. Lebih dari jam 6, mommy dah tak kira.


Dalam syarat ke-4 kena letak gambar kan? Korang nak tengok gambar zati? Hahaha. Gambar kenalah bertemakan Hari Malaysia tak kira lah sama ada selfie atau pun wefie. Malu lah pulak nak tunjuk gambar.. Ok.. Abaikan.. hahaha..



Selamat Hari Malaysia buat Malaysia ku yang tercinta. Sama-samalah kita menghargai tokoh-tokoh perjuangan yang bermatian mendapatkan kemerdekaan untuk Malaysia yang tercinta. Sehati Sejiwa. Selamat Hari Malaysia..


Ok la korang. Jom join segmen ni. Bagi yang nak join tu boleh klik banner kat atas tu yerr.. Babai..


Artikel Terkait

Previous
Next Post »

21 komen

Write komen
Mardiah Diana
AUTHOR
September 15, 2015 at 8:03 AM delete

Salam singgah pagi dik....selamat bersegmen dan semoga berjaya..

Reply
avatar
September 15, 2015 at 8:10 AM delete

pewwit cantik ah die hehehee.weewit!

all the best!

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 15, 2015 at 9:00 AM delete

Selamat bersegmen ye..selamat hari malaysia juga..

Reply
avatar
masturadin
AUTHOR
September 15, 2015 at 9:12 AM delete

All the best zati..Shomel kamu.. :)

Reply
avatar
irra yyan
AUTHOR
September 15, 2015 at 9:24 AM delete

thanks zatie. Sama-samalah kita menghargai tokoh-tokoh perjuangan yang bermatian mendapatkan kemerdekaan untuk Malaysia yang tercinta.

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
September 15, 2015 at 11:48 AM delete

ehem!!!!Selamat hari Malaysia...all the best Zatie

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
September 15, 2015 at 11:50 AM delete

fuhh...!! betul-betul close-up ni...
nice one zatie... :)

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
September 15, 2015 at 12:28 PM delete

wewitt. gudluck kak zati!

Reply
avatar
iffah hussin
AUTHOR
September 15, 2015 at 1:21 PM delete

Zatie dgn Anis sama comelnye... Good Luck

Reply
avatar
tenku butang
AUTHOR
September 15, 2015 at 2:28 PM delete

Haii.. Cakk.. Done Follow sini no. 687
Salam kenalan.. Sudilah kiranya follow me back,
boleh kita saling kunjung mengunjung pasni..

Official Blog :
http://tengkubutang.blogspot.com/

Catlover Blog :
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Reply
avatar
September 16, 2015 at 6:08 PM delete

selamat bersegmen.. selamat hari malaysia... gud luck

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
September 17, 2015 at 12:06 AM delete

Selamat bersegmen zatie..comelll

Reply
avatar
September 17, 2015 at 12:23 AM delete

baru nak terjah sini, Hari Malaysia pon dah berlalu.. tapi semangat keMalaysiaan masih kuat.. haha, vergamvar selfie tu kat mana?

Reply
avatar
September 17, 2015 at 12:25 AM delete

hahahaha...bergambar on the spot ni pcl..tepi rumah je...hahhaha :P

Reply
avatar
September 17, 2015 at 12:27 AM delete

Kak Zati..soalan Along mudah.. pokok apa tu?ahha

Reply
avatar
September 17, 2015 at 1:08 AM delete

Entah la pokok ape..lupe...pokok mangga kot...hahaha

Reply
avatar
September 17, 2015 at 1:09 AM delete

Entah la pokok ape..lupe...pokok mangga kot...hahaha

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon