SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

5:38:00 PM
Assalamualaikum. Join segmen dari blog THEYANAONLY

GIVEAWAY

(blog anda akan diletakkan di dalam bloglist saya disidebar secara kekal)
TAMAT PADA 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

segmen theyanaonly ni bukan sekadar blogwalking tapi giveaway juga, ada hadiah bagi 2 orang yang bertuah. Macam mana nak join mudah sahaja baca bawah ni apa yang perlu anda lakukan
  1. buat "SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY" (jangan lupa linkkan)
  2. follow blog saya "i follow" (make sure jujur)
  3. follow twiter saya "i follow" (kalau ada twitter wajib)
  4. berapa kerap anda post cerita di blog anda ? (contoh dibawah pilih salah satu)
SETIAP HARI  
dua orang yang bertuah dipilih dengan cara random.org akan dapat hadiah special

MUDAH KAN JUST COPY CODING DALAM BOX BAWAH NI AND PASTE DEKAT POST KORANG SEMUA TELAH SIAP DI LINK KAN.
TAMAT 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK ENRTY ANDA

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

13 komen

Write komen
Mimi Kyumi
AUTHOR
September 3, 2015 at 6:10 PM delete

Hai..Mimi Singgah Sini..Dari Segmen Yg Sama..

http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

Jemput Ke Blog Mimi..Ehekkkk

Reply
avatar
theyanaonly
AUTHOR
September 3, 2015 at 8:35 PM delete

TERIMA KASIH TURUT SERTA JOM BLOGWALKING & GOOD LUCK PESERTA BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

Reply
avatar
September 3, 2015 at 9:43 PM delete

jalan-jalan sini.

http://penulishingusan.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

Reply
avatar
September 3, 2015 at 11:13 PM delete

jalan jalan singgah sini sambil follow . nysa dari segmen yang sama . goodluck ! :) jom jalan blog nysa

http://pemilikcintahati.blogspot.my/p/link.html

Reply
avatar
mdm nissa
AUTHOR
September 4, 2015 at 3:26 AM delete

Salam, singgah blogwalking dari segmen : ^_^

http://wanhanisahwanmat.blogspot.my/2015/09/giveaway-ke-3-hari-raya-aidil-adha-by.html

Reply
avatar
miss zyaroses
AUTHOR
September 5, 2015 at 12:52 AM delete

hye singgah dari segmen yang sama gd luck n done follow
http://misszyaroses.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly_3.html

Reply
avatar
jue rahman
AUTHOR
September 5, 2015 at 6:23 PM delete

singgah sini dr segmen sama..good luck
done follow

http://juraidahrahman.blogspot.my/2015/09/giveaway-choose-yourself-by-mdmnissa.html

Reply
avatar
Mardiah Diana
AUTHOR
September 6, 2015 at 10:48 AM delete

Salam singgah jalan2 dari segmen yang sama.... semoga berjaya....

http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

Reply
avatar
September 8, 2015 at 11:25 AM delete

salam kenal... datang dari segmen theyanaonly...

Jemput ke senarai blogwalking... just tinggalkan url dibahagian komen.. mudah nak datang terjah setiap hari...

http://www.saljuhumairah.com/2015/08/senarai-blogwalking-blogger-pupular-2015.html

Reply
avatar
September 8, 2015 at 2:54 PM delete

Salam Singgah dari segmen sama :)

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon