Thursday, September 3, 2015

SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

Assalamualaikum. Join segmen dari blog THEYANAONLY

GIVEAWAY

(blog anda akan diletakkan di dalam bloglist saya disidebar secara kekal)
TAMAT PADA 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

segmen theyanaonly ni bukan sekadar blogwalking tapi giveaway juga, ada hadiah bagi 2 orang yang bertuah. Macam mana nak join mudah sahaja baca bawah ni apa yang perlu anda lakukan
  1. buat "SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY" (jangan lupa linkkan)
  2. follow blog saya "i follow" (make sure jujur)
  3. follow twiter saya "i follow" (kalau ada twitter wajib)
  4. berapa kerap anda post cerita di blog anda ? (contoh dibawah pilih salah satu)
SETIAP HARI  
dua orang yang bertuah dipilih dengan cara random.org akan dapat hadiah special

MUDAH KAN JUST COPY CODING DALAM BOX BAWAH NI AND PASTE DEKAT POST KORANG SEMUA TELAH SIAP DI LINK KAN.
TAMAT 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK ENRTY ANDA

13 komen

Hai..Mimi Singgah Sini..Dari Segmen Yg Sama..

http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

Jemput Ke Blog Mimi..Ehekkkk

jalan-jalan sini.

http://penulishingusan.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

jalan jalan singgah sini sambil follow . nysa dari segmen yang sama . goodluck ! :) jom jalan blog nysa

http://pemilikcintahati.blogspot.my/p/link.html

Salam, singgah blogwalking dari segmen : ^_^

http://wanhanisahwanmat.blogspot.my/2015/09/giveaway-ke-3-hari-raya-aidil-adha-by.html

hye singgah dari segmen yang sama gd luck n done follow
http://misszyaroses.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly_3.html

singgah sini dr segmen sama..good luck
done follow

http://juraidahrahman.blogspot.my/2015/09/giveaway-choose-yourself-by-mdmnissa.html

Salam singgah jalan2 dari segmen yang sama.... semoga berjaya....

http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

salam kenal... datang dari segmen theyanaonly...

Jemput ke senarai blogwalking... just tinggalkan url dibahagian komen.. mudah nak datang terjah setiap hari...

http://www.saljuhumairah.com/2015/08/senarai-blogwalking-blogger-pupular-2015.html

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon