Cabaran7Hari | DrAMa TV / MoViE FeVeReT

8:34:00 PM
Assalamualaikum. Hari ni dah masuk hari kelima untuk CaBaRaN iNsTaBLoG 7 HaRi EFGKBBA. Maknanya ada lagi dua hari untuk sampai ke cabaran terakhir. Hehehe.. Cabaran hari ni ialah DrAMa TV / MoViE FeVeReT. Ermmm, ape yerr drama TV atau movie feveret?? Drama tv ni banyak kot yang zati tengok. Tak terkira banyaknya sampai kan tak tahu yang mana satu jadi feveret.  Tapi zati pilih yang zati rasa paling best je la yerr. Hehehe..

Dream High

Wonderful Life

My Girlfriend is A Gumiho


49 Days

Semua drama korea yang zati senaraikan kat korang. Hahahha.. Dulu-dulu memang suka sangat tengok cerita korea ni. Drama yang zati tunjuk ni adalah antara drama yang best bagi zati dan sememangnya menjadi feberet zati laa.. Ada lagi yang menjadi feberet zati tapi tak nak tunjuk semua. Cukup la hanya 4 sahaja...Hehhehe.. Boleh dikatakan zati nangis tengok drama 4 drama ni. Hahahha.. Lagi-lagi cerita Wonderful Life dan 49 days. Perghhh.. Jalan cerita dia memang menyentuh hati dan perasaan laaa. Kalau tak, takde la sampai nak nangis bagai tu. Takde maknanya. hahaha.. 

Zati siap dah cabaran untuk hari ini. Esok masih lagi menanti. Korang pulak suka drama atau movie apa? Citer la jugak. Hehhehe.. Okbaiii..


Artikel Terkait

Previous
Next Post »

6 komen

Write komen
October 5, 2015 at 9:07 PM delete

Dream high 1 dan 2 best ngak...minat ngak tengok korean drama

Reply
avatar
aswaleyla
AUTHOR
October 5, 2015 at 9:26 PM delete

deram high n my gf is gomiho best gilosss

Reply
avatar
iffah hussin
AUTHOR
October 5, 2015 at 10:27 PM delete

Sebenarnya bonde ada juga Feveret Drama Korea ni... ha ha ha

Reply
avatar
Ummul Azkee
AUTHOR
October 5, 2015 at 10:41 PM delete

Semua cte tu kak ummul xpnh tgk..hehehe

Reply
avatar
Bonda Zahra
AUTHOR
October 5, 2015 at 10:52 PM delete

peminat korea lah ni;)hihi

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
October 6, 2015 at 11:14 AM delete

pergh semua drama kpop. hehehehehe... menarik eh cter2 tu? tunggulah bila ada mood nak layan korea, kita layan eh :)

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon