Monday, October 5, 2015

Cabaran7Hari | DrAMa TV / MoViE FeVeReT

Assalamualaikum. Hari ni dah masuk hari kelima untuk CaBaRaN iNsTaBLoG 7 HaRi EFGKBBA. Maknanya ada lagi dua hari untuk sampai ke cabaran terakhir. Hehehe.. Cabaran hari ni ialah DrAMa TV / MoViE FeVeReT. Ermmm, ape yerr drama TV atau movie feveret?? Drama tv ni banyak kot yang zati tengok. Tak terkira banyaknya sampai kan tak tahu yang mana satu jadi feveret.  Tapi zati pilih yang zati rasa paling best je la yerr. Hehehe..

Dream High

Wonderful Life

My Girlfriend is A Gumiho


49 Days

Semua drama korea yang zati senaraikan kat korang. Hahahha.. Dulu-dulu memang suka sangat tengok cerita korea ni. Drama yang zati tunjuk ni adalah antara drama yang best bagi zati dan sememangnya menjadi feberet zati laa.. Ada lagi yang menjadi feberet zati tapi tak nak tunjuk semua. Cukup la hanya 4 sahaja...Hehhehe.. Boleh dikatakan zati nangis tengok drama 4 drama ni. Hahahha.. Lagi-lagi cerita Wonderful Life dan 49 days. Perghhh.. Jalan cerita dia memang menyentuh hati dan perasaan laaa. Kalau tak, takde la sampai nak nangis bagai tu. Takde maknanya. hahaha.. 

Zati siap dah cabaran untuk hari ini. Esok masih lagi menanti. Korang pulak suka drama atau movie apa? Citer la jugak. Hehhehe.. Okbaiii..


6 komen

Dream high 1 dan 2 best ngak...minat ngak tengok korean drama

deram high n my gf is gomiho best gilosss

Sebenarnya bonde ada juga Feveret Drama Korea ni... ha ha ha

Semua cte tu kak ummul xpnh tgk..hehehe

pergh semua drama kpop. hehehehehe... menarik eh cter2 tu? tunggulah bila ada mood nak layan korea, kita layan eh :)

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon