Wednesday, October 7, 2015

Cabaran7Hari | GaDgeT TeRCiNTa

Assalamualaikum. Hari ni dah masuk cabaran terakhir untuk CaBaRaN iNsTaBLoG 7 HaRi EFGKBBA.. Horeyyy.. Terima kasih kerana sudi menjengah ke blog buruk saya ni sepanjang cabaran ini berlangsung. Yer la kann, di samping blogwalking ke blog kawan-kawan tu dapat la jugak kita menambah kenalan baru dan melatih diri untuk merajinkan diri menaip entry. Bukan biarkan blog ni penuh sawang. Tak berupdate. Ok. Tak nak bebel panjang nanti ada pulak yang panas kan. Hahahaha.. Cabaran hari ini ialah GaDgeT TeRCiNTa. Setiap orang ada gadget tercinta kan. Zati pun ada ok. Meh nak tunjuk kat korang dengan rasa bangganya gadget tercinta zati ni. Hihihi..







Haaa.. Ni la gadget tercinta. Henpon smartphone OPPO R1L atau R80006. Nampak macam model iphone tapi bukan iphone. Tak mampu nak beli iphone sebab bukan bergaji besar. Hanya mampu beli yang macam iphone je. Werkkk.. Hahaha.. Henfon ni baru je masuk setahun menjadi milik zati. Zati beli tahun lepas masa last sem degree. Teringin jugak nak pakai smartphone yang boleh selpie bagai ni. Hahaha. Untuk kepuasan diri sendiri. Tak salah kan. Yang penting henfon ni boleh zati gunakan untuk update blog. Alaaa.. Draft je pastu kalau nak publish atau masukkan gambar, zati guna laptop balik. Hehehe.

Ok.. Selesai sudah semua cabaran. Terima kasih kepada semua kerana sudi meluangkan masa membaca entry cabaran zati yang lain. Sayang korang ketat-ketat.. Jumpa di lain cabaran yang mencabar dan meletopsss gitu. Upsss.. Hahahaha.. Okbaiii...







7 komen

tahniah Zatie...habiskan cabaran....

dah agak dah. jom datang blog saya. memang rare.....

http://www.wayneharraz.com/2015/10/cabaran-instablog-7-hari-gadget-tercinta.html

wowww, bolehla tuu, nona suka tgk gadget yg org salu pkai, sbb nk ushar, nk belii...takdela smpai iphone, yg ok2 je pun dh cukup

Udah smart phone , gunalah sesemartnya !...update blog, blogwalking, chitchat semuanya satu gadget saja...baru boleh test power.

tu dia. hehe. comel memang macam model da kat situ ;)
PG pun sama, as long ada smartphone yang memudahkan kita update blog, draft and later publish. kalau nak publish terus pun boleh kan :)

tak dapat iphone, oppo pun jadi lah;)

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon