Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM

12:15:00 PM
Assalamualaikum. Zati tengok macam ramai je yang join giveaway yang di anjurkan oleh blogger SEO yang hebat iaitu Hasrul Hassan. Jadi, zati pun rasa nak mencuba nasib jugak lah yerr. Mana lah tahu kot-kot nak ada rezeki nak dapat duit. Hehehe.



Kenapa zati follow blog hasrulhassan.com? Dah lama dah follow blog HH ni. Dari zati start blogging lagi zati dah follow blog HH. Banyak input yang kita boleh dapat dari blogger hebat antaranya adalah teknik SEO. Maklumlah, zati ni pun bukan lah pakar sangat bab SEO ni. Jadi, perlulah mencari bahan rujukan untuk belajar teknik SEO dan blog HH adalah rujukan zati untuk belajar tentang tu. Hehehe.

Jadi pada blogger yang masih belum join tu cepat lah join yer.. Esok dah last ni. Ada masa lagi untuk anda join. Hehe.. Ok babai..

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

2 komen

Write komen
Akif Imtiyaz
AUTHOR
November 29, 2015 at 9:59 PM delete

Salam Zatie .. Kak Lya singgah sini dari GA yang sama..All the best & good luck ..
http://www.akifimtiyaz.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply
avatar
November 29, 2015 at 10:34 PM delete

Singgah bw kat sini (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon