Lirik Hidup Dalam Mati - Syamel AF2015

9:34:00 AM
Assalamualaikum. Bukan mudah nak berlagak kuat pada luaran sedangkan jiwa dah mati. Alahai pagi minggu dah dalam mood jiwang pulak aku ni. Hahaha. Semua ni adik zati punya pasal laa. Dia ada share satu lirik terbaru kat status FB nya dan zati pun tertengok la status yang dia post tu. Tiba-tiba zati rasa cam best pulak lagu tu. Zati tanya la sape yang lagu tu. Rupanya lagu tu dinyanyikan oleh Syamel AF2015 yang bertajuk Hidup Dalam Mati. Sebenarnya lirik lagu ni cam kena sikit dengan situasi yang sedang zati alami sekarang. Hurmmm. Sedihhh. Tapi tak nak laa cerita sebab zati sendiri pun belum punya jawapannya. Hanya setia dan sabar menanti.. Huhuhu. Baik lahh. Zati pun nak jugak la share Lirik Lagu Hidup Dalam Mati dari Syamel AF2015. Meh tengok.. Hehe..


Lirik Hidup Dalam Mati - Syamel AF2015

Lakaran lukisan tak berwajah
Meronta ku di dalam kesunyian
Tak rela ku mengejar cinta yang hampir kelam

Sendiri ku di sini pilu
Angin bawalah aku pergi
Pergi dari kesakitan ini
Tak mampu ku menahan peritnya perpisahan
Tuhan hapuskan semua kenangan

Tak ku menduga kau berlalu pergi
Tinggalkan semua mimpi dan janji
Terluka aku menangis
Tersedar kau hilang di hati

Jangan diucap sesal mu berkali
Tiada erti hidup ini
Ku terima suratan takdir
Biarkan aku sendiri hidup dalam mati

Tak mampu ku menahan
Peritnya perpisahan
Tuhan hapuskan semua kenangan

Tak ku menduga kau berlalu pergi
Tinggalkan semua mimpi dan janji
Terluka aku menangis
Tersedar kau hilang di hati

Jangan diucap sesal mu berkali
Tiada erti hidup ini
Ku terima suratan takdir
Biarkan aku sendiri hidup dalam mati


Haaa.. Macam mana? Best kan lirik lagu ni. Makin terbuai la aku layan lagu ni. Opsss. Tapi jangan layan sangat rasa sedih ni. Kena belajar untuk menerima suratan takdir bak kata lirik Hidup Dalam Mati ni. Hehehe. Semoga anda terhibur. Babai..



Artikel Terkait

Previous
Next Post »

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon