Friday, December 11, 2015

Menang Hadiah Dari Cosmoderm

Assalamualaikum. Salam jumaat yang penuh barokah. Baru-baru ni Cosmoderm ada menganjurkan contest kat IG dan FB iaitu Contest Kira & Menang BB Cream Cosmoderm. BB Cream merupakan produk terbaru yang dikeluarkan oleh Cosmoderm. Alhamdulillah zati terpilih sebagai salah seorang pemenang yang menyertai contest tu. Macam tak percaya pun ada. Hehehe..


Gambar kat atas tu kredit kepada blogger kak Yoorin Melacolea sebab dia la yang bagitahu kat group whatsapp. Mula-muka tu macam tak percaya jugak tapi bila bukak je IG dan dapat tag dari IG Cosmoderm yang mengatakan zati merupakan salah seorang pemenang yang memenangi contest itu. Alhamdulillah.. Syukur sangat dapat barangan dari Cosmoderm ni. Jimat duit zati untuk bulan ni. Hehehe.. 



Pemenang contest ini menerima hadiah berupa tiket wayang untuk 2 orang dan hamper dari Cosmoderm bernilai RM80. Hehehe.. Rezeki zati. Sape sangkakan? Saja je join untuk memeriahkan lagi contest ni. Di samping tu teringin jugak kan nak menang barangan dari Cosmoderm ni..hehe..


Jangan jeles yerr zati dapat barangan dari Cosmoderm ni. Dah lama kot teringin nak beli tapi tak cukup bajet.. Hehe. Antara produk Cosmoderm yang zati dapat adalah Shower Gel, BB Cream, Losyen Badan Vitamin E dan Vitamin E Make-up Remover. Lumayan hadiah yang zati dapat ni.. Hehehe.. Tak payah beli gel mandian baru lepas ni. Guna produk Cosmoderm ni je. Hehe..



Selain dari produk Cosmoderm, zati jugak dapat tiket wayang GSC untuk 2 orang tapi tiket wayang ni zati bagi kat kawan zati sebab dia la yang bersusah payah tolong zati pergi ambil hadiah ni kat Subanh Jaya. Jauh jugak ok. Sebagai membalas jasa baik dia yang banyak bantu zati ni, zati beri la tiket wayang tu pada dia sebagai hadiah. Hehe.. Terima kasih banyak yerr sebab tolong ambilkan hadiah untuk kite. Hehehe.. 

Pada anda yang teringin juga memiliki barangan dari Cosmoderm ni boleh la berkunjung ke Guardian atau mana-mana kedai farmasi yang terpilih di seluruh Malaysia. Jangan lupa untuk dapatkan juga BB Cream yang merupakan produk terbaru dari Cosmoderm. Ok lahhh.. Babai..



2 komen

wah hebat lah kak jati! ehhehe

kc tag kak jati kat sini http://www.sayidahnapisah.com/2015/12/buku-fixi-giveaway-by-yaya.html

alhamdulillah :)
meriah hadiah nya...

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon