First Segmen : Mini Giveaway By Si Chubby

9:51:00 PM
Assalamualaikum. Kali ni zati nak join giveaway dari blog Si Chubby. Sebenarnya zati telah di tag oleh Kak Fiza dari Riana Little Cuties.. hehehe.. Terima kasih yerr akak sebab tag kite. Kite join dah giveaway ni. Hehehe..

Klik banner untuk join


Ermm.. Giveaway Si Chubby ni ada satu soalan yang perlu dijawab hokeyyy... Soalannya ialah:

i) Apa impian korang yang sebenarnya ? And apa usaha korang untuk mencapai impian tu ? Kalau tidak tercapai ,apa korang akan lakukan ?

Impian zati sekarang ialah nak dapat kerja dan bantu keluarga. Yelahh dah nak masuk setahun habis belajar tapi kerja tetap belum ada. PTPTN pun dah menggunung setinggi gunung Kinabalu. Sakit oiiii.. Nak kawen pun tak lepas. Uppsss. Jadi, usaha zati sekarang adalah cari kerja sebanyak mungkin dan mohon je la kerja apa pun walau lari bidang dari jurusan yang zati ambil masa belajar dulu. Kalau tak tercapai ermmm, tak nak lahh ada kalau kalau ni. Kena pastikan juga ia tercapai. Usaha juga cari kerja sampai dapat. Hihhihih.. Zati harap menjawab soalan laa yer Chubby. 

Zati nak tag:

Ok.. Sekian sudah... Babai..


Artikel Terkait

Previous
Next Post »

2 komen

Write komen
Zizie Zainal
AUTHOR
January 15, 2016 at 12:39 PM delete

Hye thanks joined segmen zie :) Senarai contestants dah update , jom blogwalking !

http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-first-segmen-mini.html

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon