Sunday, January 31, 2016

Giveaway 2016 TAHUN IMPIAN KITA by Mawar Assufi

Assalamualaikum. Hari ni nak merajinkan diri dengan menyertai giveaway dari blog Mawar Assufi. Giveaway ini diberi nama Giveaway 2016 TAHUN IMPIAN KITA by Mawar Assufi


Klik banner untuk join

Impian Dalam Hidup yang Ingin Anda Capai Dalam Tahun 2016 Ini

Setiap orang ada impian dan cita-cita tersendiri. Sama lah juga dengan zati. Kalau nak di ikutkan memang banyak la impian zati tapi untuk tahun 2016 ni zati perlu fokus pada yang penting sahaja. Hehehe.. Apa yang penting tu ehh? Impian zati untuk tahun 2016 ni adalah semestinya nak dapat kerja tetap. Hampir setahun habis degree tapi kerja tetap belum ada. Boleh dikatakan dalam kategori yang masih belum punya pengalaman kerja. Sedih ke tak? Tak sedih pun. Hahaha. Memang dah zaman sekarang susah nak dapat kerja sebab lambakan graduan universiti terlalu ramai. Tapi zati pun sangat lah mengharap yang tahun ni bakal membawa sinar baru dalam hidup zati. Nak dapat kerja tetap supaya boleh bantu mak ayah. Kesian mak ayah zati. Zati sedih jugak sebab belum mampu nak tolong mereka. Huhuhu.. Selain tu juga, impian zati tahun ni adalah mesti lah nak kawen, Hahahha. Gatainya aku. Umur pun dah masuk 25. Memang dah masuk umur wajib untuk kawen pun. Ehhh. Hehehe.. Lagipun buat apa bercinta lama-lama kan. Ok.. Jangan tanya siapa orangnya. Hahahah..  Ok lahh.. Itu sahaja impian zati untuk tahun 2016. Yang penting adalah dapat kerja tetap. Hehehe..

Nak tag:


Selesai sudah. Jom join giveaway ni. Tarikh tutup giveaway pada 15 Februari 2016.. Babai..










2 comments:

  1. Assalamualaikum.

    Terimakasih saya ucapkan kerana sudi join sama Giveaway Tahun Impian Ini.
    Saya hargai penyertaan awak. Tapi, saya akan datang semula jumpaa awak tauu :D Untuk bacaa impian awak semula.. Hehee

    Apa-apa pun All The Best. Tazabar rasanya nak Spread The Love .. See you again .. :) Jemput singgah untuk cek nama awak ya di sini :

    http://mawarassufi.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-giveaway-2016-tahun.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum ..

    Terimakasih dan Tahniah atas penyertaan :)
    Saya doakan semoga impian awak tercapai . Paling utama saya doakan semoga awak kaya dan berjaya di dunia mahupun di akhirah .. Jangan lupa untuk terus submit doa pada Allah supaya dipermudahkan urusan mencapai impian ya. :D

    Esok tengok senarai pemenang ya. Mana tahu bertuah :)

    Saya doakan ya . In Shaa Allah :)

    Salam sayang,
    Mawar Assufi

    ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)