MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz

9:18:00 PM
Assalamualaikum
MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz | MAA Takaful berhad merupakan satu syarikat insurance yang telah lama bertapak di Malaysia. Simpanan bertakaful MAA adalah simpanan yang dilaburkan di dalam dana syariah, yang menepati segala aspek- aspek yang telah ditetapkan dalam islam. Dana ini juga dilindungi oleh PDIM yang menjaga institusi perbankan dan insurans sekiranya terjadi apa-apa kepada syarikat pelaburan.

Peningkatan kos sara hidup yang tinggi kadang kala memaksa kita untuk membuat persediaan keewangan awal bagi mengelakkan sebarang kemungkinan yang tidak diingini berlaku pada masa akan datang. Lebih-lebih lagi persediaan KOS PENDIDIKAN ANAK-ANAK masa kini. Mennyedari masalah ini, MAA Takaful dengan berbesar hati menghulurkan tangan kepada anda para Ibu Bapa bagi membimbing anda dalam merancang keewangan dari aspek pendidikan anak-anak anda. Dengan perancangan keewangan ini, anda bakal menerima sebanyak RM 25 930.00 dengan hanya penyimpanan RM 100 setiap bulan. Memang berbaloi. Untuk maklumat lanjut sila klik (DI SINI).  


Bagi membantu anda mendapatkan maklumat terperinci tentang Pakej Pendidikan Takaful ini, boleh lah bertanya dengan mana-mana agent MAA Takaful ataupun bertanya secara personally dengan Encik Nizam di talian 0176338008 (call/whatsapp/telegram). Sudah pasti layanan istimewa akan diberikan. (Klik di sini kalau nak mengurat abang Nizam ni yer)

Anda semua inginkan barangan seperti Diari dan Cash khas dari MAA takaful? Jom join MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Syarat-syarat seperti berikut:

Syarat-syarat:

1. Sila follow blog di bawah
2. Buat satu entri SEBIJIK macam entri ni siap dengan banner dan backlink segala bagai dengan tajuk MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Nak mudah copy and paste coding kat bawah ni jer (WAJIB)

3. Dah sudah buat entri SEBIJIK macam entri ni, paste link URL entri dalam runagan komen di bawh ni.

Mudah kan? 3 step je. Tak banyak la. Hehehe 

Hadiah yang bakal di menangi

Tempat pertama - RM50 + Diari Khas dari MAA
Tempat kedua - RM 30 + Diari Khas dari MAA
Tempat ke tiga - RM 20 + Diari Khas dari MAA
Saguhati 1 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 2 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 3 - Diari Khas dari MAA

Pemilihan pemenang adalah secara random by Random.org

Jangan lupa join tau. Sila la war-warkan pada yang lain. Tarikh Tutup Penyertaan adalah pada 31 Januai 2016. 





Artikel Terkait

Previous
Next Post »

10 komen

Write komen
Qaseh Vee
AUTHOR
January 10, 2016 at 6:16 PM delete

gud luck . dtg dr segmen yg sama ...

Reply
avatar
Ms Qiya Saad
AUTHOR
January 10, 2016 at 10:15 PM delete

saya singgah dari segmen yang sama dan follow.jemput singgah blog saya ye...

Pencarian Duta Produk 3BSkin Malaysia 2016

http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/hari-1-misi-12-hari-untuk-dapatkan-like.html

Reply
avatar
miss zyaroses
AUTHOR
January 11, 2016 at 12:22 AM delete

singgah sini dari segmen yg sama.
http://misszyaroses.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Jemput join segmen nie sama --->> http://misszyaroses.blogspot.my/2016/01/segmen-first-mini-giveaway-by-zya-yana_85.html

Reply
avatar
January 13, 2016 at 9:23 AM delete

good luck...datang dari segmen yang sama...

http://nurrahabdullah.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Reply
avatar
Puan Deeba
AUTHOR
January 17, 2016 at 10:44 AM delete

Hai puan deeba singgah dari giveaway yang sama.. folow sini jugak..

http://darikacamataseorangwanita.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Reply
avatar
alya_chan
AUTHOR
January 19, 2016 at 12:41 PM delete

datang dari giveaway yg sama... gudluck :)

http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Reply
avatar
irra yyan
AUTHOR
February 3, 2016 at 5:12 PM delete

kak irra join juga GA Papaglamz
http://www.irrayyan.com/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html
Semoga berjaya!

Reply
avatar
Noor Najwa
AUTHOR
February 3, 2016 at 9:01 PM delete

blogwalking dari ga yg sama...done follow
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Reply
avatar
Yun Sing
AUTHOR
February 21, 2016 at 2:06 AM delete

Singgah sini dari GA yang sama :) Sorry lambat blogwalking ^^

Reply
avatar
May 28, 2017 at 9:53 AM delete

Salam Ramadhan. Papaglamz.com ada menganjurkan

Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz – Klik Disini

Jangan lupa join tau. 10 peserta bertuah akan memiliki sampul duit raya dan hadiah MISTERI EXCLUSIVE dari Papaglamz.

Syarat2 mudah je. Copy paste coding yang telah di sediakan.

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon