Friday, January 8, 2016

Nanafa Juta Beauty | Tampil Cantik Dan Sihat

Assalamualaikum. Setiap wanita mesti ingin memiliki raut wajah yang cantik dan menawan. Yelaaa, sape tak nak cantik kan. Kalau setakat nak cantik tapi takde usaha untuk menjaganya tak guna juga cik kak oii. Pakai lah produk mahal sekalipun kalau tak berterusan dalam menggunakannya tak berkesan juga kat muka korang tu. Baiklah, bagi anda yang tak berapa rajin nak pakai krim malam atau pape saja lah berkaitan dengan produk penjagaan muka ni zati nak memperkenalkan satu produk baru yang masih fresh lagi kat pasaran kita ni. Zati pun sebenarnya bukan lah rajin jugak bab penjagaan muka ni. Pakai pencuci muka pun masa nak mandi je. Sebelum tidur tak guna pun pencuci muka. Boleh masuk dalam kategori pemalas  jugak bab camni. Cam leceh gitu sebab nak ulang masuk bilik air hanya kerana nak buat benda tu tapi nak kulit muka flawles. Usahanya takde. Heehehe. Produk terbaru ini adalah satu produk yang mampu melicinkan dan memutihkan kulit muka anda. 




Nanafa Juta Beauty | Tampil Cantik Dan Sihat- Bak kata orang kelate "Licin Monne Putih Seppo". Hahaha. Sebenarnya tu adalah tagline  dari produk Nanafa Juta Beauty yang mana memperkenalkan satu set produk terbaru yang terdiri dari serum dan sabun untuk mencuci muka. Set ini diberi nama Blanco Set yang mana dalam set ini ada Blanco Serum dan Blanco Bar iaitu sabun untuk mencuci muka. Zati pasti mesti korang ada masalah kulit berminyak tiap kali bangun dari tidur kan? Apabila anda memakai Blanco Serum ni, kulit muka anda akan rasa segar dan halus. Tiada lagi masalah kulit berminyak bila anda bangun dari tidur. Zati pun ada masalah kulit berminyak jugak tetapi bila zati cuba pakai serum ni dan ternyata ianya berkesan. Kulit muka zati tak rasa berminyak bila bangun dari tidur. Malahan terasa kulit muka halus dan lembut. Haaaa gituuu. Jangan risau lah. Serum ni tak rasa melekit pun kat muka. Anda boleh menggunakan serum ini pada waktu pagi dan malam. 

Tapi mesti korang akan tertanya kan, kalau pagi nak pergi kerja mesti lah nak pakai make-up bagai kan. Takkan lah nak apply kan sekali dengan serum. Sebenarnya korang boleh pakai dua-dua sekali. Mula-mula pakai serum ni dulu lepas tu boleh la korang nak pakai krim atau bedak harian yang korang selalu guna tu. 



Antara Kelebihan Nanafa Beauty Blanco Set ialah:

  • Menghilangkan jerawat pasir
  • Menghilangkan jerawat batu
  • Mencerahkan kulit secara sekata
  • Memudarkan parut jerawat
  • Memudarkan jerawat
  • Mengekalkan kelembapan wajah
  • Mengecilkan pori kulit
  • Menganjalkan dan menyegarkan kulit
  • Membuang toksin

 Harga:
Blanco Bar RM40
Blanco Serum RM50
Blanco Set RM80


HEROES MEN WASH

Selama ni kita hanya mendengar wanita je ada pencuci untuk alat sulit tapi kita tak pernah mendengar yang lelaki pun ada juga pencuci tu. Nanafa Juta Beauty juga ada memperkenalkan satu produk yang khusus untuk lelaki-lelaki di luar sana menjaga ehemmmm nya. Haihhh. Tak nak sebut laa. Korang paham sendiri la yerr. Heehehe. HEROES MEN WASH merupakan pencuci khas untuk lelaki bagi menjaga kesegaran dan memberi khasiat yang sangat baik untuk lelaki. Dengan ekstrak bahan-bahan semulajadi. HEROES merupakan produk pertama di Malaysia yang menitik beratkan kesihatan dan kekuatan bagi lelaki. 



FUNGSI HEROES MEN WASH
  • Mengandungi antiseptik utk bunuh kuman
  • Menghilangkan Kegatalan
  • Tahan Lama 
  • Membantu mengatasi masalah mati pucuk
  • Meningkatkan saiz 
  • Meningkatkan prestasi 
  • Mengurangkan risiko kanser prostat
  • Meningkatkan pengaliran darah


Ramuan Aktif HEROES:
  • Beatine
  • Sireh
  • Glycerine
  • Garam Laut
  • Catuaba Extract
  • Menthol Crystal

Harga sebotol HEROES MEN WASH RM40

Untuk sebarang maklumat dan pembelian boleh menghubungi:
Facebook: Nanafa Beauty HQ
Instragram: @nanafabeautyhq
No. Telefon: 0164126546 / 0169806500



1 komen so far

wwh bagus eh produk nanafa beauty ni.. patutla nampak zati berseri

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon