Tuesday, February 23, 2016

PENCARIAN BLOGLIST THEATHRA

Assalamualaikum.. Jom join segmen PENCARIAN BLOGLIST THEATHRA.

Klik banner untuk join



Syarat dia sangat laaaaaaaa simple, senang, sekelip mata siap ! 

1) Anda cuma perlu FOLLOW BLOG THEATHRA.BLOGSPOT.MY .
2 ) Copy banner tu dan linkkan dan jangan lupa tinggalkan link korang dekat komen bawah ni okay :)
3) SIAP !

10 pemenang akan diumukan pada 28 FEB 2016 dan dimasukkan ke bloglist serta merta. Jadi selamat bertapa di bloglist theatra.blogspot.my selama SEBULAN !


Babai..


7 comments:

  1. HI ucing datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  2. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  3. Thank you support theathra ! Berdebar tak tunggu result malm esok ? hihihi.
    Kalau nak melawat kawan2 Lain boleh jenguk
    http://theathra.blogspot.my/2016/02/senarai-peserta-pencarian-bloglist.html
    GOOD LUCK !!!!

    ReplyDelete
  4. Hai.. singgah daripada segmen yang sama.. Good Luck!!

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/02/pencarian-bloglist-theathra.html

    ReplyDelete
  5. salam..singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/02/pencarian-bloglist-theathra.html

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  7. ayu dtg dari segmen yg sama.. jom join segmen ayu pulak..

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/02/segmen-ayu-bloglist-istimewa.html

    ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)