Entry Aku Tergendala Kerana.........

7:05:00 PM
Orang lain yang ada anak-anak kecil mesti selalu tergendala kan nak buat entry? Baru je nak mula taip, anak dah datang kacau. Tak pun dah hampir separuh dah taip entry, tetiba anak nangis sebab lapar.. Mintak susu. Macam mana pulak dengan aku yang masih bujang ni? Takkan ada gangguan jugak kot? Hurmmm.. Orang bujang macam aku pun ada jugak gangguannya tapi bukan gangguan anak-anak kecil laa..  Apatah lagi gangguang dari suami.. Ehhh.. Hahahahaha.. Yang selalu ganggu aku mesti la si bulus yang selalu dok tidur dengan aku.. Hehehehe..




Semalam sambil-sambil aku dok taip entry INI dalam bilik, aku keluar jap kat luar sebab nak layan drama Cik Sayur Encik Seafood kat TV9. Bila iklan je aku masuk bilik semula untuk sambung taip entry tu balik. Apa yang mengejutkan aku adalah si bulus kesayangan aku ni dok berlanding kat keyboard laptop. Aduss. Nampak sangat dia jeles aku dok layan blog je. Hahahaha.. Aku cuba la nak alih dia letak kat tepi tapi lepas tu dia pun duduk situ balik. Alahai kucing ku. Dan aku pun cancel la dulu nak siapkan entry tu. 

Lepas tu mak aku pun panggil buat kerja dapur. Hahahaha.. Dan entry tu aku siapkan lewat la sedikit. Tapi takpe laa. Janji hadooo. Hahahahha.. Mohon mommy-mommy jangan kecam saya yerr. Hihihi.. Tapi kan, kucing ni memang suka sangat bersandar kat laptop. Aku pun jadi pelik. Macam takde tempat lain dia nak bersandar. Bantal punya la banyak, laptop jugak dia pilih untuk landing. Ishhh.. Nak buat macam mana kan. Camtu laa blogger yang banyak kucing ni. Gangguannya adalah si kucing.. Hahahaha.. okbaii..



Artikel Terkait

Previous
Next Post »

6 komen

Write komen
PeRdU cINta
AUTHOR
March 8, 2016 at 7:45 PM delete

Rasa hangat tu yang dia syok landing....hihi....

Reply
avatar
Qhaifa Nur
AUTHOR
March 8, 2016 at 10:05 PM delete

Mmg jeles tu..syoknya dia tido

Reply
avatar
Ummul Azkee
AUTHOR
March 9, 2016 at 8:42 AM delete

Hehe..kucing kn perangai dia cm budak2..manja..nk mengada2..zatie kire praktiss la tu..hikhik

Reply
avatar
March 9, 2016 at 9:18 AM delete

bestlah dapat manja manja gitu..

Reply
avatar
March 18, 2016 at 7:46 PM delete

Ada pasang mp3 ker? Mana Lah tau dengar Lagu .... Sampan landing kat laptop... :-)

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon