Saturday, March 19, 2016

Hancur Berkecai Hatiku

Hari ni adalah hari yang buat hati aku hancur. Hancur hancur aku bila bila saja hancur hancur aku. Cehhh. Nyanyi lagi Hancur Aku sikit. Hahahaha..Nak tahu kenapa aku hancur berkecai hati aku hari ni? Dok tengok facebook dan instagram penuh dengan gambar EFG Gathering. Aku jeles ok. Jeles sebab aku tak dapat join sekali dengan mereka. Huwaaaa. Sedih weiii. Tak tahu macam mana nak gambarkan perasaan aku saat dan ketika ini.

Gambar dari FB Kotak Lensa
Pada asalnya memang aku dapat join gathering ni tapi terpaksa cancel di saat terakhir kerana ayah aku tak bagi pergi. Frust menonggeng jugak la aku sebab terpaksa batalkan untuk join gathering ni. Menangis tak berlagu jugak la oiii. Sedih oiii. Kalau memang dari awal-awal lagi tak nak pergi, mungkin rasa kecewa tu takde sangat. Ni siap rancang dah nak jumpa dengan rakan-rakan EFG yang lain. Tup-tup aku pulak terpaksa batalkan hasrat aku untuk jumpa dengan mereka. Mungkin takde rezeki lagi nak jumpa mereka untuk gathering kali ni.

Tapi bukan aku jer yang kecewa sebab tak dapat join gathering ni. Rakan-rakan EFG yang lain pun sama jugak. Bersabar lah semuanya. Nanti kita rancang balik untuk gathering akan datang. Cewahhh. Yang hari ni pun belum habis lagi, dah nak rancang untuk yang akan datang punya gathering. Berangan betul aku ni. Tapi mana la tahu kan untuk gathering EFG akan datang aku bawak suami dah. Ehhh. Hahahaha.. 

Walau macam mana pun, tahniah buat semua Family EFG yang bertungkus lumus untuk menjayakan 1stEFGGathering ni terutama sekali buat Mommy Irra selaku pengetua kami dan penaja lokasi. Ehh. Hihi.. Tak lupa jugak buat semua penaja yang sudi menaja gathering kami untuk kali pertama ini. Nak tengok gambar lagi boleh cari  ‪#‎1stEFGathering‬ atau boleh tengok jugak kat IG Exchange Feed Group


Gambar dari IG Exchange Feed Group



8 komen

mu sedih gapo along? eii budok ni...

dofollow blog ni,.. ala sedihnya, mungkin ada hikmah ayah x bagi... ala ala anak solehah g2, alhamdulillah...

bersabar je la ye tak dapat join... hehe..

Jalan2 sini.. Jom baca,,

Penting ke penggunaan https dalam SEO Ranking?> site.

boleh nyanyi lagu extranged nii. hancur aku.. hahaha

alah kesiannya kak izatie..
BTW salam kenal daripada Yana
Yana follow sini ye..

Pasti ade hikmah nye Dik Zatie., :)

hancur hati ku..mengenang di kau. berkeping-keping....

Eh..jgn sedih jumpa di alam maya yek ;)

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon