Lirik Lagu Mencinta - Azhael

3:28:00 PM
Azhael yang sebelum ni popular dengan lagu  Hujung Waktu telah pun mengeluarkan single nya yang terbaru iaitu Mencinta. Mula-mula aku dengar lagu ni masa tengok rancangan Muzik Muzik kat TV3 yang mana lagu ini merupakan pencalonan baru. Bagi aku lagu ni macam best jugak dan mendayu lirik dia. Yelaa, sebab aku memang suka la lirik-lirik mendayu bagai ni. Kiranya lagu Mencinta ni kena la dengan jiwa aku yang tengah angau ni. Ehhh.. Hahahaha.. Mungkin ada dari kalangan korang yang belum dengar lagi lagu ni kan? Aku sediakan lirik lagu Mencinta khusus untuk korang semua..




Lirik Mencinta - Azhael

Kiranya ku mampu memutarkan masa dulu
Ku padamkan semua ingatanmu

Agar bila kita bertemu di waktu itu
Kau hanya kenali ku yang baru

Akan ku beri
Akan ku erti
Segalanya yang kau mahu
Akan ku janji
Akan ku jaga
Dirimu

Maafkanlah aku
Kerana tak mampu melepaskanmu
Dari hidupku

Ampunilah aku
Kerana terlalu mencinta kamu
Maafkanlah aku

Ku berharap jika kau ditakdirkan untukku
Biar jadikan ia selalu
Jika ku tahu hatimu bukanlah untukku
Tiada lain kan memilikimu

Akan ku beri
Akan ku erti
Segalanya yang kau mahu
Akan ku janji
Akan ku jaga
Dirimu

Maafkanlah aku
Kerana tak mampu melepaskanmu
Dari hidupku

Ampunilah aku
Kerana terlalu mencinta kamu
Maafkanlah aku

Dan tiada pilihan lain
Tiada jalan keluar dari cintakan ku selama-lamanya
Setiap nafasmu
Selamanya untukku
Selama menjadi separuh hidupku

Maafkanlah aku
Kerana tak mampu melepaskanmu
Dari hidupku

Ampun aku
Kerana terlalu mencintai kamu
Maafkanlah aku

Kerana tak mampu melepaskanmu
Dari hidupku

Ampunilah aku
Kerana terlalu mencinta kamu
Maafkanlah aku





Artikel Terkait

Previous
Next Post »

4 komen

Write komen
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
March 21, 2016 at 7:06 PM delete

kenapa lah kak ain tak pernah boleh minat dengan Azhael ni..?!! aduuuhh.. tok leh gi arr zatie... hehehehee.. :p

Reply
avatar
CikPuan FiDa
AUTHOR
March 22, 2016 at 9:51 AM delete

bw kat sini..
hai jemput join segment http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/blogwalking-by-coretanku.html

Reply
avatar
Wira Mahadika
AUTHOR
March 22, 2016 at 6:15 PM delete

Coba download ah trus dengerin

Reply
avatar
Azlinda Azman
AUTHOR
March 24, 2016 at 8:48 PM delete

Xperasan lagu yg mana..nt nk tgk youtube

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon