Butang Follower Hilang!!!

8:49:00 PM
Terlalu banyak benda yang bikin aku stress sejak akhir-akhir ni. Serabut giler weii. Macam mana mood aku tak jadi swing bila ada je masalah yang datang. Kadang-kadang tu cuba jugak untuk sabar. Yelahh. Hanya mampu sabar sabar sabar dan sabar. Dan sekarang ni timbul lagi masalah baru untuk aku. Masalahnya butang follower blog aku hilang. Kalau korang perasan orang tak boleh nak follow blog aku. Aduyaiii. Sabar je la zati oiii. Huhuhu..Korang nak tahu jadi camne? Meh aku tunjukkan. Boleh tengok gambar di bawah yerr..




Seperti yang korang lihat dalam gambar tu camtu lah jadinya untuk widget follower blog aku ni. Sedih aku menengoknya. Ada rakan blogger mengatakan ianya hanyalah sementara sahaja. Lepas ni akan kembali kepada yang asal. Tetapi kalau ada sesiapa tahu sebab musababnya terjadi begitu, tolong tunjuk ajarkan lah daku yang kurang tahu ni. Huhuhuhu.. 

Oleh kerana sekarang ni tak dapat nak follow blog, korang rajin-rajinkan lah follow Google+ aku tu. Hihihi.. Masih lagi boleh keep in touch sesama blogger gitu haa. Bila korang dah follow Google+ aku tu jangan risau lah yer, aku akan follow korang balik. Sudi-sudikanlah yer follow Google+ aku tu ehhh.. Hehehe.. Babai.



Artikel Terkait

Previous
Next Post »

9 komen

Write komen
Siqah Hussin
AUTHOR
April 3, 2016 at 9:44 PM delete

Follower gadget saya masih ada. huhu. hope tak hilanglh walaupun follower tak seberapa. hehe. hope kejap je hilangnya..

Reply
avatar
ubai ismail
AUTHOR
April 3, 2016 at 10:32 PM delete

zatie, cuba try tuto ni.. kot2 membantu..

https://www.business2blogger.com/quick-fix-google-friend-connect-not-displaying/

Reply
avatar
April 3, 2016 at 10:42 PM delete

mekasih ubai..nanti kite try..hehhe :)

Reply
avatar
Fieza Sani
AUTHOR
April 3, 2016 at 10:48 PM delete

dah folo awak kat G+, zatie..

Reply
avatar
April 3, 2016 at 11:37 PM delete

salam ,
boleh tgok tuto Budak vanila ni ,
harap membanttu
http://budaksukavanilla.blogspot.com/2016/01/tutorial-how-to-disable-country.html

Reply
avatar
yanie yusuf
AUTHOR
April 4, 2016 at 12:21 AM delete

yehh dah follow G+ hihi..boleh hilang gak kan huhu

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
April 6, 2016 at 8:45 AM delete

hmmm patut la. aida ingat kan komputer aida yg bengong.
mcm2 masalah follower ni ekk.
ari tu bilangan berkurang. skang hilang ler plak.
anyway... later bila da ok aida follow ekk :)

Reply
avatar
Nooraini Ali.
AUTHOR
April 9, 2016 at 7:48 PM delete

xper,lepas ni akak follow . semoga dipermudahkan.

Reply
avatar
January 13, 2017 at 1:14 PM delete

Hilang juga followers widget ni..aduhhhh

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon