Hadiah Redeem Dari Woop Sudah Sampai

12:55:00 AM
Dah lama aku tunggu peluang nak redeem hadiah dari Woop ni. Usaha wooo hari-hari kumpul point. Buat task yang diberikan semata-mata nak kumpul point dan redeem  hadiah yang ditawarkan. Sape tak nak kan? Banyak barangan yang boleh kita redeem antaranya barangan Rexona, Softlan, Vaseline dan macam-macam lagi laa. Beberapa minggu lepas aku berjaya jugak redeem hadiah dari Woop ni dan petang semalam telah selamat sampai ke tangan aku. Untuk kali ni aku telah menebus set barangan stationary dari The Big Club. Dapat beg, pencil case, buku nota dan pen serta 2 button badge. Comel kan? Hehehe..

  



Opss lupa pulak aku.. Tak tahu apa itu Woop? Ok.. Woop adalah sebuah comunity yang mana memberi peluang kepada kita untuk mengumpul point melalui kempen yang dijalankan. Setelah point yang terkumpul mencukupi, kita boleh la tebus point tersebut dengan barangan yang terpilih. Harus di ingat yang setiap barang yang ingin di redeem punya nilai point masing-masing. Kalau point yang kita kumpul tu tak mencapai target, tak boleh jugak nak redeem barang yang di inginkan.

Alaaa, korang pun boleh jugak dapat hadiah macam aku ni dan mungkin korang akan dapat lagi hebat dari apa yang aku dapat ni haaa. Caranya ialah korang pergi kat link ni http://goo.gl/KsypbT. Korang sign up macam biasa. Lepas tu jawab lah beberapa soalan yang diajukan. Setiap soalan tu ada nilai point yang harus korang kumpul untuk menebus hadiah-hadiah yang disediakan. Takde la susah sangat pun. 

Jadi apa tunggu lagi. Jom lah join Woop sekarang untuk menebus hadiah-hadiah yang menarik ini.. Klik untuk join Woop http://goo.gl/KsypbT. Babai..


Artikel Terkait

Previous
Next Post »

3 komen

Write komen
Neeza
AUTHOR
April 15, 2016 at 11:22 AM delete

wah bestnya dapat hadiah :D

btw jemput singgah ke blog saya
http://neezaohneeza.blogspot.my/2016/04/cyclez-cafe-muar.html

Reply
avatar
Suriaamanda
AUTHOR
April 15, 2016 at 2:18 PM delete

Wahhh...best la erk...

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
April 19, 2016 at 10:37 AM delete

woop aida ni sebulan skali masuk jwb soklan.
ntah bila bleh dpt redeem ha ha ha :)

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon