KB MALL Bakal Ada Panggung Wayang?

10:44:00 PM
KB MALL Bakal Ada Panggung Wayang? | Baru-baru ni dikatakan pihak TGV Cinema menarik balik status untuk membuka satu panggung wayang di Aeon Big Mall Kota Bharu. Tetapi hari ni sedang aku dok belek-belek facebook ternampak post yang dimuat naik oleh Facebook Page KB Mall (Official) bahawa akan di buka sebuah panggung wayang di KB Mall. Adakah benar berita ini? Macam tak percaya pun ada jugak sebab setahu aku lah kan, dah lama sangat desas-desus pasal panggung wayang akan di buka di KB Mall tapi takde jugak. 




PARAGON Cinemas ini dikatakan bakal beroperasi pada bulan Julai nanti. Kalau betul la Kelantan akan ada panggung wayang boleh la aku pegi selalu. Eh.. Hahahha.. Macam la banyak sangat duit aku nak pergi tengok wayang tiap-tiap minggu. Macam la jugak ayah aku nak kasi kan. Hahahaha.. Ermm, tetiba pulak macam nak pergi KB Mall yang tingkat atas tu. Nak pergi siasat betul ke tidak berita ini. Hahahaha.. Pape pun tunggu sahaja lah berita yang sahih dari pihak KB Mall sendiri. Ada ke takde sama je laa. Huhuhuu. 

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

3 komen

Write komen
Afidah Azmi
AUTHOR
April 12, 2016 at 8:52 AM delete

Wah bestnye..mcm tau2 ja kita nak pindah ke Kota Bharu nanti...Tak la bosan sgt hidup nanti..hahaha

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
April 12, 2016 at 10:13 AM delete

wah wah pasni senang lah zatie nak MDO kan :)

Reply
avatar
Zie Azi
AUTHOR
April 12, 2016 at 1:32 PM delete

lama dah tak jejak ke KB Mall,tmot bercinta dulu hahhaa

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon