Lirik Lagu Janjiku - Hafiz Hamidun

2:00:00 PM
Hafiz Hamidun yang pernah popular dengan single Jodoh Berdua pada satu ketika dahulu kini telah tampil dengan single yang terbaru berjudul Janjiku. Single terbaru kali ni lebih mengisahkan seseorang yang membuat janji dan akan menunaikan janji tersebut. Hanya orang yang bercinta je memahami. Eh. Hahaha.. Ok itu gurau je. Hehehe..  Nak tahu lebih korang kena dengar sendiri lagu ni hokeyy. Aku sediakan lirik lagu khusus untuk korang hayati bait-bait lagu ni. Hehehe..





Lirik Lagu Janjiku - Hafiz Hamidun

Indahnya segala ketentuan yang kuasa
Tidak akan tercepat dan terlewat
Dengan keyakinan dan dada berombakan
Melangkah kumenuju gerbang itu

Dikau yang kucari
Bukannya fantasi
Memiliki kekasih abadi

Kini terjawab setiap pertanyaan
Segala soalan lama tersimpan
Kini bersatulah setinggi pengharapan
Semua pengorbanan memilikimu
Adalah satu amanah
Ini janjiku padamu

Erti bahagia makin kuat kufahami
Makin mendalam aku mensyukuri

Jarak cinta kita
Hanya kisah silam
Dikau kini di hadapan mata

Ya Allah
Dikau limpahkan barakah
Dikau rahmatilah
Cinta kami berdua



Best kan lagu baru dari Hafiz Hamidun ni? Lirik yang simple tapi membawa seribu makna yang tersirat bagi mereka yang memahami setiap bait lirik ni. Karya dari Hafiz Hamidun sememangnya tidak pernah mengecewakan peminatnya. Apa pun aku memang suka sangat lagu ni. hehehe.. Jadi untuk korang yang belum dengar lagi lagu ni boleh la tengok video yang aku sedikan untuk korang ni. hehehe.. Babai..






Artikel Terkait

Previous
Next Post »

1 komen:

Write komen
Norazira Iera
AUTHOR
April 1, 2016 at 8:03 PM delete

BW dan follow..

Salam perkenalan dari saya..
http://azirafreesia.blogspot.my/2016/03/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html?m=1
Kindly follow me back at

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon