Sunday, April 3, 2016

Mini Giveaway By Niena Annisa'

ASSALAMUALAIKUM


*click banner to join

Apa khabar semua? Jom ramai-ramai meriahkan first giveaway daripada Niena.

Giveaway ini bermula dari 3 April dan berakhir pada 30 April 2016 pada jam 11.59 malam.
Syarat penyertaan amat mudah. Niena harap semua dapat ikut ya.



HADIAH :






Shawl chiffon x 2 pemenang

10 komen

http://jmbelog.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-by-niena-annisa.html

Singgah dari segmen yang sama.
salam kenal dan good luck dari belog http://aleiyamustaffa.blogspot.my/
:)

Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

Good luck! singgah joined GA yang sama.

good luck..
http://hatinufid.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-by-niena-annisa.html

Hai.. Baru sempat nak blogwalking.. All the best yee

http://hiphiphorray15.blogspot.com/2016/04/mini-giveaway-by-niena-annisa.html

Salam alaik, salam sejahtera.. datang berkunjung dari GA sama, Semoga berjaya ^^
http://rezekiituluas.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-by-niena-annisa.html

Singgah blogwalking sini. Goodluck! http://syaza-applemints.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-by-niena-annisa.html

Singgah blogwalking.. Walaupun GA dah habis pun. Hehe...

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-by-niena-annisa.html

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon