Pelbagai Pilihan Shawl Instant Labuh Di Uswah Islamic Clothing

2:11:00 AM

Uswah Islamic Clothing


Kini terdapat pelbagai jenis fesyen muslimah yang berada di pasaran. Tiada lagi alasan bagi kaum wanita dengan mengatakan tiada butik yang menjual rekaan pakaian wanita yang longgar dan labuh serta mematuhi syarak. Bagi anda yang mungkin masih tercari-cari fesyen muslimah mengikut fesyen terkini, anda boleh dapatkannya di Uswah Islamic ClothingUswah Islamic Clothing bukan sahaja menyediakan pakaian-pakaian yang labuh dan longgar malahan terdapat juga koleksi shawl dan tudung labuh yang pastinya mematuhi syarak yang ditetapkan oleh islam khusunya.


Latar Belakang Uswah

USWAH adalah sebuah syarikat yang beroperasi di atas talian sejak 2013 dan membawa konsep pakaian patuh syariah. USWAH bercita-cita untuk membawa gaya berpakaian yang mengikut syarak menjadi trend di Malaysia mahu pun dunia. Bermula di laman social Facebook, dengan jumlah pengikut terkini sebanyak 123,000 orang dan Instagram sebanyak 32,000 followers.

Produk Uswah

Sehingga ke hari ini, USWAH telah mengeluarkan puluhan Koleksi Tudung Bawal Bidang 60 & Shawl Labuh, dan 6 Koleksi Pakaian (tunik labuh). Antara hotselling produk tudung keluaran USWAH adalah:

Husna Instant Shawl Labuh (HOTSELLING! Pinless, Ironless, Hassle-fr)

Husna Instant Shawl merupakan tudung instant shawl labuh satu muka. Si pemakai tidak perlu menggunakan banyak pin untuk memakainya dan tidak perlu lagi untuk mengambil masa untuk melilit shawl ini. Hanya perlu sarung sahaja. Cepat dan mudah.

Shawl Instant labuh

Shawl Instant labuh


HAURA Bawal Instant

Haura Bawal Instant merupakan tudung bawal labuh instant yang mempunyai awning di muka. Si pemakai tidak perlu lagi mengambil masa yang lama untuk memakai tudung bawal tersebut kerana dengan Haura Bawal Instant anda hanya perlu sarung sahaja. 

Bawal Instant labuh

Bawal Instant labuh


LOREA Diamond Double Loop

Lorea Diamond Double Loop merupakan tudung shawl instant labuh dua labuh muka. Material kain jenis Chiffon Bubble adalah jenis kain yang tahan kedut dan mudah digosok. Si pemakai tidak perlu menggunakan banyak pin untuk memakainya dan tidak perlu lagi untuk mengambil masa untuk melilit shawl ini. Hanya perlu sarung sahaja.


Shawl Instant labuh

shawl instant labuh



Tunik & Blouse Labuh

Tunik dan blouse labuh direka khas dengan rekaan yang labuh, longgar serta sesuai dipakai oleh ibu yang menyusu bayi. Material kain yang digunakan ialah como creepe yang mana jenis kain yang tahan kedut dan mudah digosok.








Peluang Jana Pendapatan dengan Program Dropship & Stokis Uswah


Kelebihan Menyertai Dropship & Stokis Uswah: 

-Tidak perlu simpan stok
-Tidak perlu mengeluarkan modal untuk pembelian produk, di samping membeli (untuk kegunaan) dengan harga jauh lebih rendah
-Tiada tempahan minimum
-Tidak menanggurng kerugian jika produk tidak laku
-Tiada kos tersembunyi
-Komisen 10-20% automatik (siap tolak, tak perlu tunggu hujung bulan baru dapat komisen)
-Sistem tempahan automatik di web, tidak perlu menunggu kami memberi maklum balas melalui whatsapp atau inbox. Paparan web disediakan khas untuk agen, harga ditolak secara automatik
-Group Coaching dan perkongsian permasalahan serta tips jualan atau pemasaran
-USWAH juga menyediakan peluang untuk reseller menjadi stokis di tempat masing-masing

Sejak dari 2014 sudah ramai yang mendapat manfaat dari program reseller USWAH, dari ambil sehelai dua hingga ratusan helai. Jika mereka boleh, anda tentu BOLEH!

Sehingga kini, USWAH telah mempunyai stokis di Brunei, Singapura, Jepun dan seluruh Malaysia

Jadi, apa lagi yang anda tunggu. Rebutlah peluang keemasan ini untuk menjadi agen USWAH dengan mempromosikan pakaian yang patuh syariat islam. Di samping menggalakkan kaum wanita untuk menutup aurat, ia dapat juga membantu anda mengumpul pahala dengan mengajak orang untuk melakukan kebaikan.

Untuk maklumat lanjut berkenaan dropship atau ingin melihat lebih lagi koleksi yang terdapat di Uswah Islamic Clothing, anda boleh melayari laman sesawang berikut:

Email: network.uswah@gmail.com
Hotline: +601110742198 / 0108153562

Anda juga boleh mengunjungi butik USWAH di alamat:
Butik Fizikal: Uswah Islamic Vendor,
3A-59-01, Jalan Medan Pusat Bandar8,
Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi.
(Landmark: Sebaris Mee Tarik Warisan, Bella Ammara, Sugarscarf)















Artikel Terkait

Previous
Next Post »

3 komen

Write komen
adk dayah
AUTHOR
April 29, 2016 at 10:03 AM delete

teringin nak grab satu =D

Reply
avatar
Putery Memory
AUTHOR
May 4, 2016 at 8:41 PM delete

butik uswah memang best, mar dah pernah pergi butik ni . semua cantik cantik

Reply
avatar
May 12, 2016 at 8:03 PM delete

Dah pernah cuba jugak zatie. Memang cantik kan? Kain pun selesa. Eh.. bukan PapaG yg cuba tapi wife.. Hehehe.

Papaglamz singgah di sini.

New Entri LAUNCHING Shawl LABUH MURAH Exclusive by Papaglamz

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon